Příspěvky uživatele - 145.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky - kypření, 30.6.2009
vyplela jsem papriky a mohu je troch prokypřit trojzubcem aby lépe k nim prošla zálivka (jen porušit tu horní vrstvu půdy  děkuji K.Kateřina
Usychá nám meruňka, 19.6.2009
ano takový problém jsem měl loni a dal jsem větvičky i s lístky pod mikroskop jedné známé (pracuje v laboratoři jako rostlinolékařka) a opravdu se jedná o mrtvici - jediné řešení vykopat a na toto místo nedávat žádnou peckovinu (jádroviny ano)
Islandská dýně, 19.6.2009
dostal jsem od kamaráda islandskou dýninevíte co to je, jak velké jsou plody a zda se dají konzumovat (chci je zavářet jako ananasový kompot) děkuji za rady Pája
Hnojení rajčat a paparik, 11.6.2009
ahoj-prosím čí a jak často mám hnojit rajčata a papriky venku aby byla krásná silná a plodily a ještě dotaz okopávat či ne někde jsem četl, že papriky to nemají rády děkuji K.Martínek
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 11.6.2009
kupte si superfosfát a nasypte kolem rostlin  
Řízkování tůjí, 10.6.2009
dobrý den -jsem úplný laik a chtěl bych si sám namnožit tůje tak bych chtěl vědět jak na to kde jaké větvičky odebrat do jaké půdy řízkovat atd. (prostě techniku řízkování) děkuji martin dajč
Rajčata kdy s nima už ven?, 27.4.2009
jedině po zmrzlých -soused se loni unáhlil a dal je před zmrzlými a ráno měl šedé holé tyčky jak paprik tak rajčat vyplatí se vydržet do tohoto datumu
Postřik proti skvrnitosti, 12.4.2009
minulý rok jsem měla skvrnité listy čím mám udělat postřik a mám ho dělat preventivně, nebo až se objeví náznaky skvrnek.Prosím poraďte a ještě jeden dotaz-ostříhala jsem růže a podsypala Cereritem-není to chyba??? Ď-Magda
Hnojení, 12.4.2009
i já mám pár dotazů 1) ostříhala jsem růže a posypala cereritem-udělala jsem chybu?? 2) občas se mi vloni udělala na listech skvrnitost, čím to mám stříkat a kdy (je možno jako prevence, nebo až se objeví) děkuji Magda
Kde pěstovat dýně, 9.4.2009
dobrý den-dostal jsem od kamaráda semínka nějaké ISLANDSKÉ DÝNĚ-nevíte někdo co to je a zda se dá konzumovat-na netu jesm nic takového nenašel děkuji Vlček
mečíky (gladioly), 6.4.2009
čím mořit mečíky před výsadbou a proti čemu J.
Kdy a jak? Rybíz a angrešt, 6.4.2009
kdy mohu stříhat rybíz-děkuji Martínek
Řez, 6.4.2009
kdy mohu na jaře řezat broskev a kdy postřik proti kadeřavosti-děkuji Hana
Řez meruňky, 6.4.2009
mám dotaz-kdy mohu teď na jaře řezat meruňku-Pavla
Už stříháte růže?, 6.4.2009
dobrý den-kdy tedy mohu stříhat růže (střední čechy)-děkuji Jaroslava
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz