|
Jak na mech v trávě?, 17.10.2009 vápno na mech-neb je trávník kyselí a je tam proto ten mech |
 |
Co všechno hnojíte slepičáky?, 17.10.2009 rododendrony NE hnojit |
 |
|
 |
Koňský hnůj x vápno, 17.10.2009 a kdo vám to poradil že MUSÍTE každý rok zahradu hnojit a vápnit to je pěkná blbost nevím na co vápnit když hnojíte???
napište proč musíte vápnit a hnojit rád se to dozvím |
 |
Kravský hnůj - kam s ním?, 17.10.2009 hnůj a vápno??? tak to je jako by jste vůbec nehnojili |
 |
Jak hnojit?, 17.10.2009 na zimu kompost, m během sezony stačí přiházet cererit |
 |
Vápno na všechno?, 13.10.2009 túje a rododendrony a vápno??? to je jako dát pacientovi po těžké operaci střev a žaludku kus ovaru a zapít to třeba fernetem |
 |
Plíseň, 7.10.2009 plíseň??? jaká??? musíte poslat foto to je jako kdyby jste zavolala lékaři, že vás bolí břicho ať vám po telefonu žekne co to je |
 |
Chvojí x netkaná textilie, 7.10.2009 přihrnout na zimu co nejvýše (zem nebo kompost) to je jedno (hnůj nedoporučuji) a zbytek řůže přikrýt chvojím nebo slámou, ale ve slámš se mohou uhnízdit myši |
 |
Přesazení růže Elfe, 7.10.2009 přesadit v říjnu je správný termín ostříhat můžete, kořeny zkrátit a nejlépe zasadit do připravené jámy s kompostem rozložit kořeny, aby byly volně v zemi, nalít vodu až se vsákne tak zahrnout po krček ušlapat okolo a zase zalít. Před zahrnutím před... celý příspěvek > |
 |
Choroba růží?, 7.10.2009 od jara pravidelně stříkat proti skvrnitosti (přípravků je mnoho) a nejlépe je měnit cca každých 14 dní nebo po dešti |
 |
|
 |
Jak ostříhat staré ruže, 7.10.2009 popínavé růže (na loubí)- řez-jen pruty(větve)-které vadí vzhledu a uschlé
čajovky-řez-na jaře 3očka (když kupujete řezanou růži na kytici tak je dlouhá že, proto se růže stříhají (k žezu) co nejníže |
 |
Střídání plodin, 1.10.2009 ví někdo jak střídat pěstování zeleniny (co mohu dát příští rok na záhod kde letos byly rajčata, co mohu dát za zeleninu po paprikách, po okurkách, mrkvi,koš´tálovině atd) nikde na netu jsem to nenašla děkují Jířa |
 |
Mrkev zavařování, 19.9.2009 děkuji za rady od těch co mi doporučují koupit mrkev v krámě-a teď zcela bez urážky jak píšete vy-já mám mrkev na zahradě sklidím kolem 80kg mrkve a sklad nemám neboť bydlím na sídlišti tak jí mám dle vás vyhodit na zimu a koupit si chemickou v... celý příspěvek > |
 |
Mrkev zavařování, 17.9.2009 jsem už zoufalá, zavařuji mrkev (povařím v osol.vodě, oloupu,nakrájím na kostky a dám do flašek zaleju roztokem 1l vody,2dkg.soli,1dkf.cukru a zavařím první den a druhý den opět zavařím-vše dle receptu z kuchařky) a třetí den je to zkvašené
Co... celý příspěvek > |
 |
Papriky a feferonky, 15.9.2009 nemá někdo recept na zavařování celých paprik (beraních rohů) a celých feferonek (kozích rohů)??? Míla M |
 |