Příspěvky uživatele - 145.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na mech v trávě?, 17.10.2009
vápno na mech-neb je trávník kyselí a je tam proto ten mech
Co všechno hnojíte slepičáky?, 17.10.2009
rododendrony NE hnojit
Koňský hnůj x vápno, 17.10.2009
a kdo vám to poradil že MUSÍTE každý rok zahradu hnojit a vápnit to je pěkná blbost nevím na co vápnit když hnojíte??? napište proč musíte vápnit a hnojit rád se to dozvím
Kravský hnůj - kam s ním?, 17.10.2009
hnůj a vápno??? tak to je jako by jste vůbec nehnojili
Jak hnojit?, 17.10.2009
na zimu kompost, m během sezony stačí přiházet cererit
Vápno na všechno?, 13.10.2009
túje a rododendrony a vápno??? to je jako dát pacientovi po těžké operaci střev a žaludku kus ovaru a zapít to třeba fernetem
Plíseň, 7.10.2009
plíseň??? jaká??? musíte poslat foto to je jako kdyby jste zavolala lékaři, že vás bolí břicho ať vám po telefonu žekne co to je
Chvojí x netkaná textilie, 7.10.2009
přihrnout na zimu co nejvýše (zem nebo kompost) to je jedno (hnůj nedoporučuji) a zbytek řůže přikrýt chvojím nebo slámou, ale ve slámš se mohou uhnízdit myši
Přesazení růže Elfe, 7.10.2009
přesadit v říjnu je správný termín ostříhat můžete, kořeny zkrátit a nejlépe zasadit do připravené jámy s kompostem rozložit kořeny, aby byly volně v zemi, nalít vodu až se vsákne tak zahrnout po krček ušlapat okolo a zase zalít. Před zahrnutím před... celý příspěvek >
Choroba růží?, 7.10.2009
od jara pravidelně stříkat proti skvrnitosti (přípravků je mnoho) a nejlépe je měnit cca každých 14 dní nebo po dešti
Jak ostříhat staré ruže, 7.10.2009
popínavé růže (na loubí)- řez-jen pruty(větve)-které vadí vzhledu a uschlé čajovky-řez-na jaře 3očka (když kupujete řezanou růži na kytici tak je dlouhá že, proto se růže stříhají (k žezu) co nejníže
Střídání plodin, 1.10.2009
ví někdo jak střídat pěstování zeleniny (co mohu dát příští rok na záhod kde letos byly rajčata, co mohu dát za zeleninu po paprikách, po okurkách, mrkvi,koš´tálovině atd) nikde na netu jsem to nenašla děkují Jířa
Mrkev zavařování, 19.9.2009
děkuji za rady od těch co mi doporučují koupit mrkev v krámě-a teď zcela bez urážky jak píšete vy-já mám mrkev na zahradě sklidím kolem 80kg mrkve a sklad nemám neboť bydlím na sídlišti tak jí mám dle vás vyhodit na zimu a koupit si chemickou v... celý příspěvek >
Mrkev zavařování, 17.9.2009
jsem už zoufalá, zavařuji mrkev (povařím v osol.vodě, oloupu,nakrájím na kostky a dám do flašek zaleju roztokem 1l vody,2dkg.soli,1dkf.cukru a zavařím první den a druhý den opět zavařím-vše dle receptu z kuchařky) a třetí den je to zkvašené Co... celý příspěvek >
Papriky a feferonky, 15.9.2009
nemá někdo recept na zavařování celých paprik (beraních rohů) a celých feferonek (kozích rohů)??? Míla M
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika