|
Příspěvky uživatele - 65.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahody - která odrůda je ta nej?, 24.6.2010 Ještě jsem neokusil odrůdu, která by mi chutnala líp než Senga Sengana. Ale ta plíseň za to nestojí.
V současné době si chválím Honeoye. Plodnost, chuť, odolnost, odstávající kalich, to vše je na výši. Výrazně předčí (ač z 2.... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 24.6.2010 Nejsem veterinář, nevím, jestli syfilis králíků napadá kočky, nikdy jsem o takovém případu neslyšel. I kdyby náhodou ano, pro člověka to nepředstavuje žádné riziko. Na rozdíl od toxoplazmózy či blech. |  |
|  | Kočky v zahradě, 24.6.2010 Nu, s tím syflem jste si to vymyslel(a). Syfilis je antroponóza. Otázkou je teoretická možnost infekce opic a cílený laboratorní přenos na králíka a morče. Šelmy ale Treponema p. rozhodně nenapadá. Proč myslíte, že se jedná o lidskou... celý příspěvek > |  | Roháč nebo roháček kozlík, 24.6.2010 2,5 cm, to je na roháče málo. Hojnější než kozlík je tesařík borový, který se malému roháči dost podobá.
Jak píše dr. Janča, jedovaté škorpióny nemáme, kousnutí brouka možná bolí, ale neublíží. |  | Na vosy bez chemie, 24.6.2010 Obdivuhodné jak prodat prastarý způsob chytání vos do flašky se sirupem.
Podobně geniální a originální jako nový moderní nápojový přístroj Soda Stream - dřív se mu říkalo sifonová láhev |  | Material pro ohraniceni ohniste, 24.6.2010 Použil bych asi kameny. Jsou hezčí než beton a vydrží totéž nebo víc. Na metrové ohniště je z lomu odvezete na vozíku |  | Očkování, 24.6.2010 Spíš než bývalý je očko budoucí pupen - v zápaží každého listu. Listové řapíky se ponechávají kvůli lepší manipulaci s odříznutým očkem a pro kontrolu ujmutí. Nutný ale řapík není, očko se přihojí i bez něj. Někteří šlechtitelé při... celý příspěvek > |  | Kumoi, 23.6.2010 Možná chtěla růst jako rajče a nevěděla jak na to.
Ale vážně. Obávám se, že v tuto dobu už stromek nevzkřísíte. |  | Flekatý trávník, 23.6.2010 Jsou dva typy trávníků.
1. Ty, o které se nikdo nestará, roste od nepaměti, občas je někdo poseče.
2. Trávníky opečovávané - založené z drahého superodolného osiva, hnojené, stříkané herbicidy, aerifikované, pískované,... celý příspěvek > |  | Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010 Pane Marku, v podobné situaci jako Vy jsem byl asi před 35 lety. Motorové pily měli jen lesáci, nebyly sekačky, jamkovače, křoviňáky, kultivátory, herbicidy.
Napřed bych si ujasnil, jestli mě péče o sad a pobyt v něm... celý příspěvek > |  |
|  | Modrá skalice ano či ne?, 23.6.2010 Možná si spletl slova člověk a čolek. Zní to podobně. |  | Mlada třešen odchází, 22.6.2010 Hádám, že kořeny uhnily nebo jsou okousané. |  | Kořeny vs. základy domu, 21.6.2010 Asi záleží na tom, jak jsou základy provedené. Obecně ale, jak mi radil můj příbuzný - stavař, sázet stromy poblž domů se nedoporučuje a pokud se staví dům vedle stromů je dobré s tím počítat a základy přizpůsobit.. Je třeba si uvědomit, že... celý příspěvek > |  | Co patří a co ne do kompostu, 21.6.2010 Plíseň (bramborová) umí napadnout i porosty rajčat a brambor, kde se žádný kompost nepoužil. Věřil bych ozdravným pochodům v kompostu. |  | Citlivost na chlor, 21.6.2010 Brambory podle mě nijak zvlášť citlivé na chlór nejsou (jako třeba česnek). Běžně se přihnojují nejlevnějším NPK, který má draslík v chloridové formě. V tuto dobu - po zapojení porostu - bych je už nepřihrnoval ani nepřihnojoval. |  |
 |
|
|
|