|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Perenospora - 7. června, 29.6.2010 Dobrý den, já jsem před 3 týdny stříkal Acrobatem - a nic moc, objevily se žluté skvrny /viz minulé foto/, pak jsem stříkal Allietem /bez bordeaux/ a ono se to spravilo a předevčírem jsem stříkal znovu Acrobatem + Topasem. |  | Co sadit teď koncem června/začátek července?, 27.6.2010 Červená řepa, keříčkové fazole, raná mrkev, letní salát, celoroční pekingské zelí... |  |
|  | Rajčata - hnilobná choroba?, 26.6.2010 Spíš to vypadá na septoriózu, je i na stoncích, nikdy ne na plodech. Pomáhají stejné postřiky jako na plíseň bramborovou. Zvlášť bych doporučil Acrobat nebo Ortiva - jsou systémové. Postřiky několikrát opakovat po 7 dnech. Ortiva má OL jen 3 dny. |  | Feromonový lapák na obaleče jablečného, 23.6.2010 HK. Takže se SET jsem se moc neporovnal!!! Vrchol letové vlny dle lapáku byl 8. 6. 2010 a podle návodu měl postřik proti vylíhlým housenkám být za 8 dní, tj. 16. 6. 2010, a to klasickými insekticidy. Ale podle SET bude líhnutí až 25. 6.... celý příspěvek > |  | Švestka - napadené lístky, 20.6.2010 To je sviluška. Přípravky proti ní: Nissorun, Omite, Talstar |  | Kopr - prosím o radu, 18.6.2010 No jo, ale obilí jsou taky semínka!!! |  | Úroda, 18.6.2010 Mirku, mně by to taky naštvalo, ale jsou na světě důležitější věci!!! |  | Kopr - prosím o radu, 18.6.2010 Semínka se sejí, sazenice se sázejí. |  | Parazitické hlístice, 18.6.2010 Hlístice hubí jen malé mladé slimáčky, a to ještě jen v laboratorních podmínkách. Čili jsou na prd. Já sypu Mesurol, protože Ferramol je drahý, a OK. |  | Nádůrky na listech, 18.6.2010 Vlnovník není až zase taková tragedie, i když jsou projevy nápadné, tak zas tak moc neškodí. Ale asi bych ho taky likvidoval /Magus, Omite aj./ |  |
|  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010 Já jsem stříkal už i v listopadu Championem, pak na jaře a kadeřavost není. |  | Šarka na Čačanské lepotici, 16.6.2010 Není na listech sviluška??? |  | Šarka na Čačanské lepotici, 15.6.2010  Takhle je postižena /jen/ jedna větev na Domácí. Přišel jsem na to až dnes. |  | Perenospora - 7. června, 14.6.2010  HK, mně se udělaly skvrny podél žilnatiny, stříkal jsem dnes Championem /před týdnem Acrobat + Topas/. Tak jestli to je peronospora, tak Acrobat nic moc. |  | Šarka na Čačanské lepotici, 14.6.2010  Pokusím se vložit fotku. Tak se to povedlo... Č. lepotica je tolerantní k šarce, ale to neznamená, že jí netrpí. U nás /HK/ jsou švestky promořené hodně. Mám ještě "Domácí", ale o její zdravosti taky pochybuju. Šarku jsem měl i na meruňce /už je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|