Příspěvky uživatele - 190.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sieberz - katalog, 2.10.2009
Včera jsem převzal zásilku od společnosti Sieberz (moje první objednávka u této společnosti). Musím přiznat, že jsem byl velice příjemně překvapen. Všechny trvalky v perfektním stavu, zabaleny bezpečně v plastových obalech. Lilie rovněž velice pěkné.... celý příspěvek >
Řízkování malin, 11.9.2009
je to špatný postup, ale pokud jste z úrodou spokojen, pak je to vaše věc. Správně se na podzim vyřeže jen to co plodilo (většinou sesychá samo) a na jaře už nic, v létě plodí na tom co zbylo z loňska + co stihlo vyrůst.
Vyrovnání trávníku, 31.8.2009
ještě mě napadlo: jak velkou vrstvu můžu dát nahoru na trávu, aby dokázala prorůst? Mám pocit, že jak dám 2cm vrstvu (posekaný trávník na 3cm), tak některé lístky neprojdou skrz a pod hlínou žloutnou...
Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 26.8.2009
no pokud těch malin nemáte už tak příliš mnoho vyzkoušejte jiné stříháni: po odplození ustřihněte u země všechny, které ten rok plodily. Ostatní jsou letošní a ty nechejte v celku. Úroda by měla být vyšší, neb je známo, že maliny plodí na 2 letém... celý příspěvek >
Odstranění všech listů jahod, 26.8.2009
Zajímal by mě Vás názor na odstranění všech listů jahod. Pamatuji si jednu paní, která je každý rok prostě srpem posekla, všechny listy vyházela - měla nejhezčí jahody v okolí. Nejsem si jistý, zda už není pozdě. Stihnou jahody vytvořit nové... celý příspěvek >
Skvrny v kobercovem travniku, 25.8.2009
na 400m2 má tedy přijít 4kg hnojiva. Odměřte kilo a rozhoďte jej na 1/4 pozemku apd. Nic jiného v tom nehledejte. Osobně bych doporučil vyzkoušet poloviční dávku než říká výrobce (pokud nemá prodloužený účinek)
Jak dlouho vydží namíchaný Baycor 25 WP, 24.8.2009
Včera jsem namíchal 5L Baycor 25 WP, méně bohužel nedokážu vzhledem k přesnosti váhy. Postříkal jsem 5 mladých stromků a samozřejmě většina postřiku zbyla. Vydrží 14 dnů na druhé kolo stříkání nebo budu muset namíchat novou dávku?
Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 21.8.2009
borůvce dejte lepší hlínu, lesni hrabanku nebo rašelinu. Malinám vymezte prostor, kde mají růst (my je vymezili obrubniky) do hloubky cca 20cm a po pul metru dejte jednu rostlinu. Během prvniho roku se rozrostou, oddenky do vzdalenosti cca 20cm a... celý příspěvek >
Pepino Gold - jak vám pokračuje?, 20.8.2009
nám nějak nerostou, asi budeme muset přihnojit (ale to se mi nechce), zatím jsou asi 6-8cm velke a zelene.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 19.8.2009
netušíte kolik sloupovité stromy plodí? Např při výšce 2,5m mám očekávat 2 jablka nebo košík? Chtěl bych získat představu, zda se jedná jen o stromy pro radost nebo jsou i jinak užitečné. Díky.
Bofix, 11.8.2009
pokud bude dodrženo ředění a tráva není úplně čerstvě založená nic se jí nemůže stát.
Vyrovnání trávníku, 10.8.2009
toho jsem se bál, na jaře jsem kousek pozemku srovnával přímo vodováhou a průběžně jsem ji kontroloval, procházející sousedé kroutili hlavou a byl jsem za blázna :-D slyšel jsem něco o srovnávání pozemku sítí nebo sítem (?)... nevím jak to vlastně... celý příspěvek >
Vyrovnání trávníku, 10.8.2009
mám pocit, že tazatel je v mé kůži a ani se tak neptá čím vyrovnat povrch jako spíše na techniku. osobně jsem vyklopil kolečko písku promíchaného s kompostem (4:1) a snažil se povrch vyrovnat latí... existuje "vtipnější" řešení? :)
Zalievanie zahrady, 6.8.2009
pokud vím, tak 25mm (coulové) hadice jsou ok do 25 metrů, pak už je v nich velká ztráta tlaku a používají se 32mm. Jinak mám čtyřstupňové tlakové čerpadlo od ALKA :)
Konec mých balkonových rajčat, 6.8.2009
ne že bych byl kdovíjakým odpůrcem chemie, na tráník si klidně dám chemické hnojivo ani moc nemrknu, ale stříkat rajčata a kdoví co ještě ob týden mi přijde dost hnusné. Než mít taková rajčata, tak raději nic. raději je nechám umřít už v červenci a... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika