dobrý den, pepino pokud nebudete hnojit budou pepiňata malá, já nejsem pro hnojení chemií tak jsem použila slepičáky do každé zálivky slabý roztok vykvašených slepičinců a jen zírám, listy žloutnou i tak, ale mě to připadá jako by listy měly životnost a pak zajdou a obrůstají nové a pepíňata, mám je první rok a jsou různě od zelených přs žlutavé a s fialovým žíháním a velikostí zajímavou, na jednom keříku jich mám 6 a ty jsou nejmacatějčí asi 10 výška a 10cm šírka a tam kde jich je víc tak jsou menší... moje hokusy pokusy a jsem zvědavá, prý mají mít v době zralosti narůžovělou barvu s fialovými pruhy, někde jsem četla, že zrají v konci září ty, co rostly už v červnu, tak se pozná co to udělá, ještě jsem v na začátku srpna začala otrhávat další květy, ty jsou podle mě stejně na nic jako rajčata... neuzrajou, ale to jen podle mě... třeba to není správné... jak budou chutnat... uvidím a buď budu opatrovat rostlinu do jara, prý druhý rok mají víc plodů a nebo poletí a bude z ní kompostík.prostě zkusit se má všechno, ale cuketa je taky bez chuti a co lidé vymysleli za dobroty, tak určitě se někdo oběví chytrý a budeme pepína dávat taky do všeho.