Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte odrůdu?, 30.10.2009 Obsahuje fotku
Další fotky
Vodní kámen na listech, 29.10.2009
Rosení rostlin se provádí destilovanou nebo alespoň převařenou vodou právě z tohoto důvodu...
Poznáte odrůdu?, 29.10.2009 Obsahuje fotku
Porovnání :
Poznáte odrůdu?, 29.10.2009
Asi má pravdu p.Vysloužil, Pařížanku mám - vypadá skoro stejně, ale není tak baňatá hned dole u okvětí, nejširší je kousek výš. Stopku má nasazenu jako pokračování plodu, bez jamky.           Lída
Poznáte odrůdu?, 28.10.2009
Vypadá to na ni...
Obnovení starého sadu, 28.10.2009
Při sázení nových stromků by se neměly sázet jádroviny po jádrovinách a peckoviny po peckovinách  (únava půdy).           Lída
Jabloň na M9, 28.10.2009
Nevím jestli by nebylo dobré k těm naroubovaným výhomům přihrnout trochu země, aby si ta podnožová část ještě pustila další kořínky (jako když se nahrnuje matečnice).           Lída
Zachranim 40 letou hrusku, 28.10.2009
Větev bych odstranila, ránu očistila a zatřela balzámem. Na velké rány se také doporučoval kravinec s jílem+přimíchat fungicid. Větev se vám časem stejně váhou vyštípne. Nikdy už nepřiroste tak... celý příspěvek >
Pieris, 28.10.2009
Tak vám přeji dobré přezimování!!          
Rebčík královský, 28.10.2009
Přehled různých kultivarů řebčíku královského je uvedený na odla.nu Lída
Ke staré chalupě pod okna, 27.10.2009
Aronii jsem měla jako pravokořenný keř na východní straně, květy i plody obalená a na podzim opravdu červená, od rumělky až po višňovou barvu. Tou červení svítila. Darovala jsem ji sousedce, překážela mi. Ta ji nakládá do rumu - vynikající...
Strihanie, 26.10.2009
Lepší nechat na jaro.
Je možné zachránit švestku, když odumřel roub?, 26.10.2009
p.s. - co to máte na té kůře stromku i na opoře ve stejné výšce? Vypadá to jako sežehnuté?
Je možné zachránit švestku, když odumřel roub?, 26.10.2009
Nic nekopejte!! Do jara ho nechte, jak je. Na jaře, až se stromky olistí, odstraňte výhonky rostoucí z podnože a z výhonků rostoucích nad místem roubování ponechte ten nejdelší a nejsilnější. Přivažte ho osmičkovým úvazkem k původnímu kmínku jako ke... celý příspěvek >
Hlavní terminál, 26.10.2009
Kupte raději prostokořenné s terminálem, v kontejnerech jsou zbytečně drahé a kotlové koruny se rády rozlamují. Navíc nevídíte do květináče, jak vypadají kořeny.           Lída
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika