Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vadnoucí fuchsie, 24.1.2010
Sice to je starší diskuze, ale napadlo mne, jestli fuchsie (i ve stínu) nemohou být na jižně situované lodžii "uvařené". Mají stín, ale také horko...           L.
Péče o růže, 24.1.2010
V květinářství je v tomto substrátu zalévají tak, že jednou týdně je namočí do kbelíku s vodou na tak dlouho, až přestanou stoupat bublinky vzduchu. Pak je vytáhnou ven (ještě z květináče vyteče nějaká voda) a zalévají zas až za týden. Ono totiž... celý příspěvek >
Jak se jmenuje - rychle kvete?, 22.1.2010
Ale nocenka (Mirabilis) je něco úplně jiného než pupalka (Oenothera).
Nejvetsi kniha o zahrade, 21.1.2010
To i v jiných. Ale co se týká přímo zahrádkaření, tak jsem si vypsala asi tři poznámky. Jinak ohledně fotek zahrad a tipů na ně by vám asi vyhovovala knížka Fieke Dresenové "Zahradní styly" - tvorba zahrad v různých stylech a nápady pro... celý příspěvek >
Marťanská kytka - co to je?, 21.1.2010
... to by mne zajímalo, co to je, ten květ je opravdu jak z jiné planety... Lída
Nejvetsi kniha o zahrade, 20.1.2010
Měla jsem ji půjčenou, je to prostě jen velká encyklopedie.           Lída
Cypřiš, bobkovišeň a japonský javor a sníh, 19.1.2010
Pokud zmrznou jen listy a ne větvičky, tak bobkovišeň zjara obrazí.        Lída
Cypřiš, bobkovišeň a japonský javor a sníh, 18.1.2010
Naprosto souhlasím s pí Danou.     Lída
Množení a řízkování tůjí, 18.1.2010
Pokud vím, tak čarovějníky se roubují na podnože.
Euforbia milii - žloutnutí listů, 18.1.2010
Ohledně těch skvrnek na listech nevím, ale i kdyby opadaly listy skoro všechny, tak zas zjara až začnou růst konce výhonů, budou mít listy. Jinak pokud vám neměknou a nehnijí trnité stonky, nic jí není. Když jsem ji měla, tak kolikrát v zimě opadala... celý příspěvek >
Řez zanedbané jabloně, 18.1.2010
Pro 57.54 - Nejlepší je, že některé rezistenty svou rezistenci časem ztrácejí, ale mnoho starých odrůd, ač nejsou moderní rezistenti, netrpí chorobami... ps - také nemám ráda chemii   ... celý příspěvek >
Zahradnictvi Flos, 18.1.2010
Měla jsem kytky od Flose asi před dvěma lety, ale ne balkonovky. Velikost byla tak normální - ani velká, ani malá. Jinak se v pořádku ujaly.Jinak balkónovky od St +Sib bych za tu cenu nekupovala, podívejte se do katalogu Petro ("fuchsie"),... celý příspěvek >
O jaké druhy kaktusů se jedná?, 18.1.2010
Není to kaktus, je to pryšec - Euphorbia trigona.           Lída
Buganvília, 17.1.2010
Stříhá se časně zjara, aby udělala pěkný keřík.           Lída
Kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 17.1.2010
Dnes mi přišla odpověď na mail, Lukon Glads bude katalog posílat koncem měsíce ... Z těch fuchsií jsem si loni vybrala jednu mrazuvzdornou, ale jestli přežije TUTO zimu, nevím... Letos už jich mám pár napsaných, ale ještě musím udělat užší výběr...... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika