|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadnoucí fuchsie, 24.1.2010 Sice to je starší diskuze, ale napadlo mne, jestli fuchsie (i ve stínu) nemohou být na jižně situované lodžii "uvařené". Mají stín, ale také horko... L. |  | Péče o růže, 24.1.2010 V květinářství je v tomto substrátu zalévají tak, že jednou týdně je namočí do kbelíku s vodou na tak dlouho, až přestanou stoupat bublinky vzduchu. Pak je vytáhnou ven (ještě z květináče vyteče nějaká voda) a zalévají zas až za týden. Ono totiž... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se jmenuje - rychle kvete?, 22.1.2010 Ale nocenka (Mirabilis) je něco úplně jiného než pupalka (Oenothera). |  | Nejvetsi kniha o zahrade, 21.1.2010 To i v jiných. Ale co se týká přímo zahrádkaření, tak jsem si vypsala asi tři poznámky. Jinak ohledně fotek zahrad a tipů na ně by vám asi vyhovovala knížka Fieke Dresenové "Zahradní styly" - tvorba zahrad v různých stylech a nápady pro... celý příspěvek > |  | Marťanská kytka - co to je?, 21.1.2010 ... to by mne zajímalo, co to je, ten květ je opravdu jak z jiné planety... Lída |  | Nejvetsi kniha o zahrade, 20.1.2010 Měla jsem ji půjčenou, je to prostě jen velká encyklopedie. Lída |  | Cypřiš, bobkovišeň a japonský javor a sníh, 19.1.2010 Pokud zmrznou jen listy a ne větvičky, tak bobkovišeň zjara obrazí. Lída |  | Cypřiš, bobkovišeň a japonský javor a sníh, 18.1.2010 Naprosto souhlasím s pí Danou. Lída |  | Množení a řízkování tůjí, 18.1.2010 Pokud vím, tak čarovějníky se roubují na podnože. |  | Euforbia milii - žloutnutí listů, 18.1.2010 Ohledně těch skvrnek na listech nevím, ale i kdyby opadaly listy skoro všechny, tak zas zjara až začnou růst konce výhonů, budou mít listy. Jinak pokud vám neměknou a nehnijí trnité stonky, nic jí není. Když jsem ji měla, tak kolikrát v zimě opadala... celý příspěvek > |  |
|  | Řez zanedbané jabloně, 18.1.2010 Pro 57.54 - Nejlepší je, že některé rezistenty svou rezistenci časem ztrácejí, ale mnoho starých odrůd, ač nejsou moderní rezistenti, netrpí chorobami... ps - také nemám ráda chemii ... celý příspěvek > |  | Zahradnictvi Flos, 18.1.2010 Měla jsem kytky od Flose asi před dvěma lety, ale ne balkonovky. Velikost byla tak normální - ani velká, ani malá. Jinak se v pořádku ujaly.Jinak balkónovky od St +Sib bych za tu cenu nekupovala, podívejte se do katalogu Petro ("fuchsie"),... celý příspěvek > |  | O jaké druhy kaktusů se jedná?, 18.1.2010 Není to kaktus, je to pryšec - Euphorbia trigona. Lída |  | Buganvília, 17.1.2010 Stříhá se časně zjara, aby udělala pěkný keřík. Lída |  | Kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 17.1.2010 Dnes mi přišla odpověď na mail, Lukon Glads bude katalog posílat koncem měsíce ... Z těch fuchsií jsem si loni vybrala jednu mrazuvzdornou, ale jestli přežije TUTO zimu, nevím... Letos už jich mám pár napsaných, ale ještě musím udělat užší výběr...... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|