Příspěvky uživatele - 10.95

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nocenka, 1.3.2009
Mám Hornbach asi 85km 1 cestu, jinde jsem je ještě neviděla a to prolezu kde co. Moc díky Martina
mrazuvzdornost kytek od starkla, 25.2.2009
Dobrý den, musím se zastat Starkla, ale ještě se mi nestalo, že by něco umřelo, papratku jsem si objednávala loni na jaře s různými skalničkami a trvalkami, cca 1 500kč a vše bylo krásně zabalené, neporušené a hlavně na jaře jsou rostlinky většinou... celý příspěvek >
Ořech má černé listy, 10.5.2007
Dobrý den, prosím o radu, na všech ořešácích mi zčernaly a uschly listy, tak se ptám jestli není spálený mrazem a jestli ano, tak zda ještě obrazí. Předem děkuji... M.
sufinie, 9.5.2007
Petunie má chlupaté lístky a trvá ji než se rozkvete,nemáte to nějaký žabinec?
Azalky - z 1 pupenu polovina květů usychá, 2 kvete, 9.5.2007
Dobrý den,mám několik azalek zasazených pestrobarevně za sebou a jen na žlutých se mi objevilo divné zaschnutí poupat a to tak, že tam jsou třeba 3 květy a kolem nich spoustu suchých poupat, které ještě nedávno vypadali normálně. Azalky jsou... celý příspěvek >
Azalky - vyštipování, 9.5.2007
Já mám několik azalek japonských i normálních a u těch japonských to nedělám,protože jsou titěrné a kvetou pravidelně každý rok a to tak,že nejsou vidět ani listy,u velkých to vyštipuji alespoň větší část.Martina.
Šišky na thujích (cypřišcích), 2.5.2007
Zdravím,mám stejný problém,ale asi to bude vodou,1,5m před živ.plotem mi roste 10l.bříza,myslela jsem si,že jim bude dělat dobře trochu stínu na jižní str.,ale i přes velmi časté zavlažování mi asi 8 ks v blízkosti silně semení každý rok,ale loni... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika