|
Příspěvky uživatele - 10.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
nocenka, 1.3.2009 Mám Hornbach asi 85km 1 cestu, jinde jsem je ještě neviděla a to prolezu kde co. Moc díky Martina |  | mrazuvzdornost kytek od starkla, 25.2.2009 Dobrý den, musím se zastat Starkla, ale ještě se mi nestalo, že by něco umřelo, papratku jsem si objednávala loni na jaře s různými skalničkami a trvalkami, cca 1 500kč a vše bylo krásně zabalené, neporušené a hlavně na jaře jsou rostlinky většinou... celý příspěvek > |  |
|  | Ořech má černé listy, 10.5.2007 Dobrý den, prosím o radu, na všech ořešácích mi zčernaly a uschly listy, tak se ptám jestli není spálený mrazem a jestli ano, tak zda ještě obrazí. Předem děkuji... M. |  | sufinie, 9.5.2007 Petunie má chlupaté lístky a trvá ji než se rozkvete,nemáte to nějaký žabinec? |  | Azalky - z 1 pupenu polovina květů usychá, 2 kvete, 9.5.2007 Dobrý den,mám několik azalek zasazených pestrobarevně za sebou a jen na žlutých se mi objevilo divné zaschnutí poupat a to tak, že tam jsou třeba 3 květy a kolem nich spoustu suchých poupat, které ještě nedávno vypadali normálně. Azalky jsou... celý příspěvek > |  | Azalky - vyštipování, 9.5.2007 Já mám několik azalek japonských i normálních a u těch japonských to nedělám,protože jsou titěrné a kvetou pravidelně každý rok a to tak,že nejsou vidět ani listy,u velkých to vyštipuji alespoň větší část.Martina. |  | Šišky na thujích (cypřišcích), 2.5.2007 Zdravím,mám stejný problém,ale asi to bude vodou,1,5m před živ.plotem mi roste 10l.bříza,myslela jsem si,že jim bude dělat dobře trochu stínu na jižní str.,ale i přes velmi časté zavlažování mi asi 8 ks v blízkosti silně semení každý rok,ale loni... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|