|
Kdy zaštipovat vrcholky rajčat ve skleníku, 23.6.2012 Přesně, nelze házet všechny do stejného pytle. Mě taktéž pěstování rajčat ve skleníku víc než vyhovuje. Už týden mám ve skleníku u zdi zralá rajčátka, sice tak jedno za den (Bejbino, Currant a Tumbling Tom Yellow), zato v druhém skleníku na stejných... celý příspěvek > |
 |
Kdy zaštipovat vrcholky rajčat ve skleníku, 22.6.2012 Já jsme dnes ve skleníku u zdi zaštípl ze židle Bejbino za desátým vijanem ve výšce kolem 280cm. Jinak v druhém skleníku zaštipuji za pátým až šestým a jak píší kolegové ze zálistku si většinou zapěstuji novou roslinu. Loni jsem zkusil jednu rostlinu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosím o pomoc zkušeného elektrikáře, 20.6.2012 A zapojil jste to správně?? Jak jste měřil atd. Toho elektrikáře jste si měl si spíš pozvat než teď zhánět rady. Jednak bych použil min 3x2,5 a hlavně jako pevný přívod a ne dělat z CYKYny prodlužovák. Jaképak tam máte jištění a co takhle proudový... celý příspěvek > |
 |
Kdo určí názvy rostlin?, 18.6.2012 Děkuji všem diskutujícím a hlavně paní Květě za zcela přesné určení květin. Jihlavskou ZOO máme rádi a hlavně nejblíž a navštěvujeme ji tak 5x do roka, tak se třeba při příští návštěvě setkáme |
 |
Kdo určí názvy rostlin?, 17.6.2012  Ještě bych poprosil o určení bíle a fialově kvetoucích rostlin z Jihlavské ZOO |
 |
Zalivka z reky?, 17.6.2012 ČOV- čistírna odpadních vod. |
 |
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 17.6.2012  Tak já už jsem ze skleníku u zdi snědl 4 plůdečky odrůdy Currant a začínají se červenat Bejbina. Výsev 4.2. Vysočina 620mnm |
 |
Kdo určí názvy rostlin?, 10.6.2012 To je přesně ona děkuji Vám. |
 |
Rajče tyčkové - asi mu není dobře, 10.6.2012 Pane Honzo mohl byste uvést o jakou kapkovou závlahu se jedná. Není nad to když s daným produktem má někdo dlouhodobé zkušenosti. Prodejce chce jenom prodat. |
 |
Copak těm paprikám asi je?, 9.6.2012 Ještě jsem zapoměl, kdysi mi někdo poradil rozmíchat drevěný popel ve vodě a tím zalévat. Je to bohatý zdroj vápníku a draslíku v rychle přijatelné formě. Já popel přimíchávám do zeminy před výsadbou. |
 |
|
 |
Copak těm paprikám asi je?, 9.6.2012 Folii mám netkanou pouze u okurek ve foliovníku a tam nemám problémy. Jinak ve skleníkách folii nepoužívám a papriky si taky dělají co chtějí, invazi třásněnek jsem zdárně odrazil Bioolem, pak vyrazily jako splašené a krásně košatěly. Teď se zasekly... celý příspěvek > |
 |
Kdo určí názvy rostlin?, 9.6.2012  Prosím o určení této krásné květiny. |
 |
Rybízová rajčata, 9.6.2012 Tuto odrůdu mám letos poprvé a obě rostliny ve skleníkách. Uvidíme jak na tom bude chuťově. |
 |
Rybízová rajčata, 8.6.2012  Já mám rybízovou odrůdu Currant a ta roste jako vzteklá, plody jsou velikosti rybízu, tak jsem zvědav na chuť.
|
 |
Prosím o určení skalničky, 6.6.2012 Děkuji |
 |