Příspěvky uživatele - 196.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Itest, 15.5.2010
Ale MTF je v testu skoro vždy druhý, ale s tím, že je skoro stejně dobrý jako vítěz, akorát o třetinu až polovinu levnější.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.5.2010
2 PP: Ne každý má možnost sehnat starý kovaný rýč po prarodičích. Já ho doma mám (když si vzpomenu, nafotím), a musím říct, že se s fiskarsem tak nenadřu, byť sám opravdu nedělá. Netrpím obsesí pro tuto značku, nicméně přesto, či právě proto mě... celý příspěvek >
Dolmar, 8.5.2010
Jen doplním: Jsou "potažena zevnitř". Jedná se o teflonovou vložku bowdenu.
Olej pro sekačku 4T Honda, 5.5.2010
Syntetický olej, tzn. PAO, nikoliv ten s označením "plně syntetický," podléhá tepelné degradaci rychleji než oleje minerální tj. i HC. Horní viskozita oleje se mj. odvíjí od výrobní tolerance třecích dvojic, takže pokud je něco konstruováno a... celý příspěvek >
Sekačka na 300 m2, 5.5.2010
Dobrá, ale podobná či stejná je tedy kvalita odvedené práce, z tohoto výroku nevyplývá, že je stejná i kvalita obou sekaček.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 5.5.2010
Mirku, mícháte hrušky s jabkama. Já mluvím o zahradním nářadí, a vy do toho jkao argument zamícháte kopáče a zakončíte to betonářskými pracemi, přitom o betonářské lopatě ani práci řeč nebyla. Ve dvou zahradnictvích, která znám, nářadí fiskars... celý příspěvek >
Sice s tím nepracoval, ale ví přesně jak to je. Tihle odborníci od klávesnice mě baví :-).
Takhle lopata vypadá
Označení vím: 132400, ale mají jí snad v jediném obchodě. 2 M.V.: Já mám půdu taky mizernou, ale skrývka jde dobře, navíc, jak prší, tak jde taknějak i ten jíl v podloží. Přijde mi, že se špičatým rýčem fiskars jsem se se skrývkou nadřel víc než s... celý příspěvek >
Jinak jsme měli ještě půjčenou lopatu od Fiskars - ta mě tolik nepřesvědčila, ale ten rýč je bezkonkurenční. Koupil jsem si ocelovou lopatu (ne na beton),a musím říct, že s ní udělám víc práce než s rýčem. Samozřejmě záleží na tom, k čemu ji člověk... celý příspěvek >
Elektrická motyčka EM 1000, 5.5.2010
U šneku, kde jsou výstupní otáčky 200/min., a který běží pár hodin v roce, bych to opravdu nebral tak vážně, Zejména pokud to ani výrobce v návodu neupřesňuje.
No, ono se právě nepíše motorový, ale automobilový. Nicméně např. některé typy hondy mají převodovky mazány motorovým olejem, některé motocykly rovněž, takže v tom problém nevidím. Hlavní je měnit olej včas.
V návodu u kypřiče PowerPlus se píše - použít kvalitní automobilový olej. Stejné znění je i v angličtině a němčině, takže se asi jedná o motorový olej, respektive je to jedno. I motorový olej, pokud je namahán střihem, zřídne. Tipuji, že ve šnekové... celý příspěvek >
Sekačka na 300 m2, 4.5.2010
Ano ty sekačky jsou v podstatě stejné, akorát jedna má čínský motor a plastové šasi a druhá motor Briggs a ocelové šasi :-).
Sekačka na 300 m2, 4.5.2010
Pokud je to rovina bez kamení, které by mohlo plastové šasi snadno prorazit, tak bych klidně koupil hecht, který se bude na těch pár metrech flákat. Má trochu větší zadní kola, takže se s ním bude dobře otáčet a rejdovat (to i s dolmarem). Když se... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika