Příspěvky uživatele - 206.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanadská borůvka, 22.3.2010
Super, tak to vyskúšam. Keby ste mali dáke fotky, ako vyzerá Váš záhon, rád by som ich videl. Ďakujem. Peter, pstefun(zavináč)gmail.com
Kanadská borůvka, 22.3.2010
Michal, ďakujem za podrobné info. Piliny mám, sú síce čerstvé, ale vyskúšam to s trochou rašeliny okolo sadenice, ako píšete. Dúfam že im u nás na dolniakoch nebude príliš teplo :-) V akých podmienkach pestujete Vy? Peter
Kanadská borůvka, 19.3.2010
Prosím o info, akú veľkú jamu potrebuje 5-6 kríčkov čučoriedok. A ešte, ktoré odrody sa Vám v tých pilinách osvedčili? Ďakujem. PeterNR
Odstranění pařezu, 17.3.2010
Ja som tento prístup zvolil, pretože som potreboval zužitkovať väčšie množstvo konárov, ktoré som "získal" po presvetlení starých stromov. Kvôli tomu som založil niekoľko nemeckých kôp (nechcel som to množstvo konárov... celý příspěvek >
Odstranění strarého bezu, 17.3.2010
Odporúčam totálny herbicíd, napr. Roundup. Počkajte na začiatok vegetácie, potom postriekajte alebo potrite listy bazy, ktorú chcete zlikvidovať.  Peter
Odstranění pařezu, 15.3.2010
Nemecká kopa alebo german mound je záhon kopcovitého tvaru, ktorý sa používa na zužitkovanie prebytočného org. materiálu, hlavne dreva a konárov. Vykopeme plytkú jamu, konáre do nej naukladáme, nalámeme, utlačíme, ak máme kompost alebo hnoj môžme... celý příspěvek >
Dřín a roubování, 15.3.2010
Jozef ďakujem za upozornenie, napísal som riadnu blbosť. Máte pravdu, drieň mám na semenáči. Na hlohu mám naočkovaný muchovník. Peter
Odstranění pařezu, 15.3.2010
Tiež sa mi nechcelo vykopávať peň čerešne, tak som na ňom založil nemeckú kopu. Peter
Černý bez a výrobky z něj, 11.3.2010
Robil som z bazy lekvár, aj kečup. Chuť je zaujímavá, môžem napísať recept, ak by bol záujem. Baza obsahuje glykozid sambunigrin, je mierne jedovatý, ale dá sa bez problémov odstrániť tepelnou úpravou plodov, myslím že postačí 10 minút. Ináč,... celý příspěvek >
Dřín a roubování, 8.3.2010
Zdravím Vás, ja som kúpil drieň navrúbľovaný na hlohu. Aká je afinita drieňa so svíbom krvavým neviem. Peter
Kdy roubovat nebo očkovat třešně, 25.2.2010
Ahoj, odkiaľ si? Na budúci weekend vraj majú byť ešte mrazy... Peter
Neudržovaná zahrada, 19.2.2010
Jasné, máš pravdu že so zvieratami to nie je jednoduché. Napísal som to tak trochu položartom :-) Andrej v pôvodnom príspevku nenapísal, čo má na mysli pod "normálnym stavom". Je rozdiel, či chce založiť sad, alebo z toho pozemku... celý příspěvek >
Neudržovaná zahrada, 19.2.2010
Ohradiť, a pustiť tam kozy či ovce. Čo im bude chutiť vypasú, čo nie udupú, a záhradu pohnoja. :-)
Rajčata vzhůru nohama, 10.2.2010
Páči sa mi Váš nápad pestovať rajčiny namiesto muškátov, či iných kvetov :-) Však zelené rastliny to sú, kvitnúť kvitnú, takže dá sa povedať, že slúžia aj na ozdobu, aj na úžitok. To je fajn, nie? :-)
Kaktusy do skalky - rod Opuntia, 3.2.2010
Opuncia je kaktus, stačí dodržať pre ňu optimálne podmienky (obmedzená vlaha, málo živín, kamenistá pôda), a s trávou nebudete mať problém - v suchu tráva moc dobre nerastie. Na obmedzenie výskytu burín medzi kaktusmi odporúčam vysypať záhon... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika