|
Příspěvky uživatele - 61.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sloupovitý ostružiník Navaho, 1.10.2010 Na jaře vždycky odplozené šlahouny ustřihnout u země a nové (pokud jsou hodně dlouhé) trochu zkrátit. |  | Co vaše réva?, 6.9.2010 Ad Prim: Letos jsem udělal tu zkušenost, že dobře vyzrál jen na nejslunečnějším místě (zhruba polovina úrody) a tam byl dobrý, i když asi přece jen o něco slabší než loni.
Na ostatních místech buď gumový a jednou dokonce napadlý padlím.
Ale... celý příspěvek > |  |
|  | Co vaše réva?, 27.8.2010 Einset seedles jsem viděl u pana Knížka. Hrozny spíš menší, ale chuť opravdu vynikající a na rostlně jsem neviděl náznaky žádné choroby (a že je letos hlavně na ty houbové dost špatný rok).
Na komplexní zhodnocení je to málo, ale první dojem byl... celý příspěvek > |  | Sloupovitý ostružiník Navaho, 24.8.2010 Je to šlahounovitá rostlina, ale roste rozhodně více nahoru než klasický beztrnný ostružiník, takže zabírá méně místa. Plodí bych řekl trochu méně a plody jsou trochu tvrdší (ale to má i svoje výhody). |  | Co vaše réva?, 24.8.2010 Osobni zkušenost nemám, ale na webu se něco najít dá... |  | To je konec, už jsou červivé i broskve, 14.8.2010 Pár meruněk jsem měl červivých vždycky. Nevim další souvislosti, ale nepřijde mi to tak nenormální.
V průběhu let se situace (naštěstí) nezhoršuje, každý rok pár kusů červivých. |  | Co je s Jostou?, 17.7.2010  Zdravím,
pěstuju jostu několik let celkem bezproblémově, ale letos se masivně objevily zvláštní skvrny na plodech.
Mohlo by se jednat o úpal? Nebo něco jiného??? Zatím jsem to nikdy nepozoroval a letos je to na půlce... celý příspěvek > |  | Kočky v zahradě, 13.7.2010 Myslim, že sebedelší diskuse tento problém nikdy nevyřeší.
Jsou lidé, kteří jsou schopni zavraždit kočku na první potkání a jsou kočky, které skutečně devastují zahrady sousedů svých majitelů. |  | Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 10.7.2010 Letos bylo hodně spály i různých škůdců, ale úroda je velmi dobrá, i když pozdnější než v minulých letech (Leskora - teprve dozrává). |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda rybízu červeného příp. bílého, 4.7.2010 Nejsem tak velký pěstitel, mám doma starší rybízy neznamé odrůdy, Rovadu a J.V. Tets. Poslední zmíněný mi přijde ze všech nejlepší (z těch mých).
Navíc má i větší hrozny než Rovada, kterou jsem kupoval právě s vidinou obřích sklizní :)) |  |
|  | Je kos škůdce?, 13.6.2010 Souhlasim, ja letos prisel o vsechny tresne (mlady strom, takze jich tolik nebylo, ale nezbyla na mne ani jedna, jen pecky na stopkach :().
Kosu je tolik, ze mam i problem se sazenim, jak neco vysadim, tak za chvili prileti a misto kompletne... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 2.5.2010 Ted právě začal rašit, ale většina ho zmrznula |  | Co vaše réva?, 2.5.2010 Mam stejnou zkusenost, reva vyrazi ze spodnich ocek, nahore je mrtvo... |  | Za jak dlouho se rozroste a začne plodit muchovník, 1.5.2010 Muchovník mi plodil okamžitě a má každý rok přírůstky 15-20cm skoro na všech větvích.
Moc náročný neni, tak počítám, že letos bude přírůstky mít. Kdyby ne, tak je něco špatně. |  | Je kos škůdce?, 1.5.2010 Na velké zahradě kos moc škody nenapáchá, protože je spíš individualista, ale na malý dokáže kosí rodinka zlikvidovat úrodu jahod, borůvek i červeného rybízu (osobní zkušenost).
Od doby co jsem vysadil muchovník se soustředí hlavně na něj a než ho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|