Příspěvky uživatele - 209.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paul's Scarlet Climber - co k němu, 5.5.2009
Lili, děkuji, a co kdybych obě výše jmenované, ted Eden rose + Pauls doplnila klematisem, např. bílorůžovým Huldine? Myslím, že jsem se do Eden rose zamilovala.
Svlačec, 4.5.2009
Máme v trávníku spoustu svlačce, je možné ho nějak chemicky zlikvidovat a posléze dosít travní semeno? děkuji
Paul's Scarlet Climber - co k němu, 4.5.2009
Dobrý den, chci k oblouku Paul's Scarlet Climber a k němu bych ráda nějakou světle růžovou růži, prosím poraďte. Přemýšlím o Eden rose 85, prý ale nekvete celou sezonu a špatně se čistí? Chtěla bych něco stálekvetoucího, když Paul kvete jen... celý příspěvek >
Kávová sedlina jako hnojivo, 23.4.2009
A co si myslíte o popelu z dřeva, je dobrý jako hnojivo? děkuji
Kávová sedlina jako hnojivo, 21.4.2009
Plyne z toho, že spíše než pro růže je to dobré pro hortenzie, azalky a rododendrony?
Kávová sedlina jako hnojivo, 21.4.2009
Dobrý den,  nevíte jestli je kávová sedlina vhodná jako hnojivo pro růže? Děkuji
Skupinka 4 růží?, 16.3.2009
Děkuji
Skupinka 4 růží?, 12.2.2009
Děkuji, Lili. Myslím, že to vyhraje Tea Clipper a spolu s Pilgrim a Graham T. to bude můj "sluníčkový " záhon. Loni jsem si objedna 3 Eglantyne, tak se těším na výsledek. Letos se chystám ještě na 3 výrazněji růžové angličanky, nejspíš to... celý příspěvek >
Záhon z anglických růží, 10.2.2009
Myslela jsem na 2 záhony - jeden růžovo-červeno-bílý a jeden oranžovo-červeno žlutý.
Skupinka 4 růží?, 10.2.2009
Lili, okouzlila mně Grace a hlavně Port Sunlight z Vašeho vzorníku. Myslíte že je seženu v Česku? Děkuji, Radka
Záhon z anglických růží, 10.2.2009
Myslím, že Falstaff bud vyšší, koupila bych k DL a Q of S např. Mary rose nebo Winchestr a Falstaff dala jinam např. s Thomas Graham a Crown princess margaret.
Skupinka 4 růží?, 4.2.2009
Lili, děkuju, ty vzorkovnice jsou úžasné. Láká mně T. C. protože je téměř bez trnů. Myslíte, že květ Margarety je trvanlivější? Zdravím Vás
Skupinka 4 růží?, 3.2.2009
Lili, myslíte, že by se k výše jmenovaným - Graham Thomas a Pilgrim hodil více Tea Clipper nebo Crown Princess Margareta? Tedy hlavně výškově. Děkuji, jste perfektní, že tak všem dobře radíte.
Skupinka 4 růží?, 29.1.2009
Děkuji Stanislawe, Zuzano, Lili. Nebylo by tedy lepší dát Dark lady jinam a místo ní zasadit ten Tea clipper nebo Crown princess Margareta, popř. vzrůstnější červenou angličanku?
Skupinka 4 růží?, 28.1.2009
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu. Loni jsem zasázela skupinu 3 růží : žlutý Graham Thomas, světle žlutý Pilgrim a červenou Dark lady. Letos přemýšlím, že bych k nim přiobjednala oranžový Tea clipper, ale jeden odborník na růže, jehož si... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika