Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 14.1.2011
poradte jakym odrudam by mohla vyhovovat tato charakteristika pudy (podlozi) dekuji velice prachovce, tmavé břidlice [ID: 540] Eratém: paleozoikum, Útvar: ordovik, Oddělení: ordovik svrchní, Poznámka: beroun, Souvrství: zahořanské, Horniny:... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 14.1.2011
nevite tu nekdo, zda se nedelal nekde pokus na odolnost proti kaderavosti? ktera odruda byla nejodolnejsi?
Odrůdy paprik, 14.1.2011
souhlasim Mirku, mne Samurai venku nic moc, mnohe tzv.sklenikove mi venku plodi vytecne, Samurai hodnotim u me jako jednu z nejhorsich! Nemam na ni moc dobre vzpominky, s odrudam Fantazia, Gabriela se nemuze vubec srovnat...
Okurky nakládačky, 14.1.2011
i my davame prednost hruboostnym, vic nam v nalevu chutnaji, na plisen je to asi remiza, jak hrubo tak jemnoostne u nas chytaji plisen asi az v polovine zari (bez jakehokoliv postriku) a to uz byvaji zpravidla odplozene...
Okurky nakládačky, 13.1.2011
vysevam nakladacky na hrubky, ktere jsou slozeny z kompostu a slepicince(zalozen na podzim) zjara po rustu jim dopreji Cererit, jinak jiz neprihnojuji, vloni šli zcela vsechny odrudy(cca 6)-byl mimoradne dobry rok, jinak v jinych letech u me nejlepsi... celý příspěvek >
Zelené dýně Hokkaido, 12.1.2011
ano je to tak, neni jen oranzova, letos mam asi 3 nebo 4odrudy Hokaido tak uvidime jaka bude ta nejlepsi.-)
Kukuřice na zahradě, 12.1.2011
ja mam vice odrud-jak okrasne tak ty sladke takze budu muset pouzit nejak izolaci prostorovou, no snad se zadari, ale je to prace navic a radsi bych mel kukurici u sebe, co se da delat..
Dekuji Jiřinko, tak to je teda sakra zajimave! Takze pokud budu mit nesladkou odrudu v blizkosti pole co mají JZD tak jim mohu znehodnotit urodu... no to bude jeste narocne pestovani, ale mockrat diky!!
Mám v plánu tento rok pěstovat mnoho známých i těch raritních odrůd kukuřice, na jednom webu jsem se dočetl u jedné odrůdy toto: Je nutné dodržovat izolační vzdálenost od jiných typů kukuřice - min. 100 m.  Proč tomu tak je? Pokud se jedná o... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 12.1.2011
nejvic mezaujaly tyto- ''Bochka Meda'' ''Ogonjok''  ''Podarok Solntsa''-nebo jiny zlutoplody
ja tedy rusky neumim, ale libi se mi, ze si tam clovek muze prepnout jiny jazyk, takze velke plus, skoda, ze se jiz objednalo, chtel jsem jednoho melouna a pak bychom se financne vyrovnali, nema cenu si kupovat jeden az 2polozky...
tesim se s Tebou, bude to parada :-) jinak me na teto strance prekvapilo i mnozstvi melounu a nabizi i ten zluty vodni od nasi firmy Semo, to je velmi zajimave! ja mam jeste objednano mnoho odrud kukuric, tak sem velmi zvedav
na tomto webu to maji pomerne drahe-oproti jinym, ze?
k tomu Policcinu, sice praska, ale chut je mimoradna, to tedy ano, tez jsem loni sklidil 10vijanu, coz je slusne Mirku, na fotce to Green Zebra neni, ta ma tm zelene pruhy, spis je podobna známé odrude Aunt rubys german
praskani je hrozne, bohuzel jednu takovou odrudu mam nakazanou pestovat-vloni zadna jina nepraskala, je pravda, ze chutove je super, ale to praskani... takze na popud rodiny musim dale pestovat Policcino...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika