|
Příspěvky uživatele - 150.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přísavník, 21.5.2015 Děkuji, asi je to žlutolistá odrůda, ale myslím, že letos ještě nemůže být spálený od slunce.Půdu máme opravdu jílovitou, ale letos jsem to okolo přísavníku vykopala a dala mu pěknou zem, tak nevim... |  | Přísavník, 19.5.2015  Dobrý den,
mám od loňska vysazený přísavník, už loni mu takto hnědli listy a letos se to opakuje... prosím poraďte co mu chybí... děkuji |  |
|  | Hnědnutí a usychání listů na hortenzii, 25.3.2014  Dobrý den,
prosila bych o radu, jestli někdo neví co by mohlo způsobovat hnědnutí a usychání listů na hortenzii.Hortenzii mám ve skleníku, takže už obrazila, ale to samé se měla i loni, když byla venku.Díky za radu Petra.
Přikládám fotku |  | Stračka, 30.1.2014 děkuji za odpověď... já vysela trvalku a mám ji pěkně v teplíčku, myslíte že chce raději chladno?
|  | Stračka, 30.1.2014 Dobrý den,
asi před 10 dny jsem vysela stračku... máte prosím někdo zkušenost jak dlouho schází... děkuji Petra |  | Co je to za keřík?, 2.7.2013 ...já jsem našla že by měla být mrazuvzdorná asi do -15...asi to raději nebudu zkoušetděkuji, hezký den P. |  | Co je to za keřík?, 28.6.2013 Ještě bych se chtěla zeptat, jestli ho můžu nechat venku i přes zimu, prodavačka mi tvrdila že ano... díky |  | Co je to za keřík?, 28.6.2013 Děkuji |  | Co je to za keřík?, 21.6.2013  Dobrý den,
poradí mě někdo co je to za keřík... děkuji |  | Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird, 26.5.2013 Děkuji |  |
|  | Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird, 26.5.2013 Dobrý den, poradí mi někdo?
chtěla jsem se zeptat jak se střihá tato hortenzie, jestli kvete také na starém dřevě a nebo se střihá na jaře... díky |  | Strupovitost na hlohyni, 16.3.2013 Děkuji,
právě jsem se vrátila ze zahrady, tak jsem koukala na tu hlohyni, jedna má plody oranžové, a druhá černé.Tak nevím... postříkám to a uvidím... |  | Strupovitost na hlohyni, 16.3.2013 Dobrý den,
kdy mám prosím začít stříkat hlohyni proti strupovitosti a čím?Mám vedle sebe dvě, jednu červenou a jednu oranžovou, napadená je jen jedna.Také mám na zahradě okrasné červenolisté jabloně a převyslou vrbu a také to bylo loni něčím... celý příspěvek > |  | Neznámá vinná réva, 8.4.2012 Já už to vyhodila tam opravdu nic nebylo, jen obrázek a napsáno vinná réva asi ve třech jazycích.V tom kontejneru jsou tři sazenice, přes zimu byly ve skleníku a teď se je chystam vysadit, ale nemám skoro kam, máme sice velký pozemek, ale nemám vůbec... celý příspěvek > |  | Neznámá vinná réva, 8.4.2012 Dobrý den, loni v srpnu jsem od kamárádky dostala vinnou révu, zakoupenou v normálním květinářství, byli na ní malinkaté červené bobule(nebyli ani sladké a ani kyselé, tak napůl),ale popisek žádný.Bylo na ní napsáno jen že je to vinná réva a ještě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|