|
Příspěvky uživatele - 21.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malé mušky - smutnice, 17.3.2010 Na smutnice existuje asi jen chemie nebo vyměnit zeminu. Někde jsem četla, že ty mušky neškodí, ale velmi škodí ty jejich larvičky v zemině a můžou zlikvidovat celou květinu. Tak nevím. Já to už nyní řeším tak, že každou zeminu nejdříve spařím vroucí... celý příspěvek > |  | Třešeň do tří metrů výšky, 16.3.2010 Vážený pane, to co vidíte na obr. 2 možná špačky také plaší, ale je to u silnice na sloupě veřejného osvětlení a je to městský rozhlas. Na špačky a kosáky nic nepoužívám, problémy moc velké nedělají, více mi „ cukají s nervy“, když... celý příspěvek > |  |
|  | Třešeň do tří metrů výšky, 16.3.2010 Jen pro úplnost nejsem profík v oboru, ale amatér věnující se ovocnářství zhruba 10 let (měl jsem a mám velmi dobrého učitele - také amatéra ovocnáře - jehož znalosti jsou na profesionální úrovni) J Adam |  | Třešeň do tří metrů výšky, 16.3.2010  Tak 500Kč bych rozhodně za třešen asi nedal, posuďte sami - kontejnerovaný stromek v Holovousích již správně postavené první větve myslím, že 150- 160 Kč, výběr až neskutečný - ochota maximální, Fytos o pár korun více. Při alespoň základních... celý příspěvek > |  | Kdy zastřihávat broskvoně, 16.3.2010 Máte pravdu, broskve řezat a řezat a nebát se. Opravdu jsou to vrby. A taky potřebují hodně vody /vlastní zkušenost/. |  | Kdy zastřihávat broskvoně, 15.3.2010 Jsou tu jiní daleko zkušenější odborníci než já, ale já bych řekla, že záleží na tom, jakou korunku u broskve chcete. Já i moje tchýně máme proskve s dutou korunou a nemůžu si tento tvar vynachválit. Dobře se stříhá, dobře se sklízí plody a... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 15.3.2010 Nevím, ale nebylo by nejlepší pozvat si někoho s traktorem a stromy vytáhnou traktorem /tak to děláme my/. Je to za chvíli a bez použití chemie a čekání až se pařez rozloží. |  | Jabloň Kordona, 14.3.2010  lepší fotku již bohužel nemám, tenkrát jsem fotil spíše kvůli plodům, je zajímavě, že mám asi 3 roky Sonet, Rondo, Cumulus, ale obdobné problémy, jako měla Kordona se zde zatím neobjevily... Tohle byl zhruba 4 letý stromek , o potížích s... celý příspěvek > |  | Jabloň Kordona, 13.3.2010  a ještě obrázek... |  | Jabloňová stěna, 13.3.2010  Vážený pane, nevím sice jak vysoko se nachází Vaše pozemky, ale já jsem zhruba 40 km od Jihlavy, směrem na Prahu zhruba ve 450 m - ale chráněná poloha mezi domy a vězte, že jen málo odrůd co jsem zkoušel vykazovalo větší problémy, pokud... celý příspěvek > |  |
|  | Jabloň Kordona, 13.3.2010 To zřejmě vypadá, že jste řízla do terminálu, u sloupovitých jabloní na terminál vůbec nesahat. Mám s Kordonou obdobnou zkušenost, jablka velmi fádní, strom roste jako topol, zvláště pokud zastříhnete terminál. Už je u borůvek jako mulč... ... celý příspěvek > |  | Řez třešně?, 9.3.2010  Jako naprostý začátečník si dovoluji požádat o radu, zda a eventuelně jak ořezat třešni, kterou jsem zasadila loni na jaře. Fotografii přikládám. Díky za každou radu a názor. |  | Jak ostříhat loňskou meruňku, 7.3.2010 Připojuji se k panu Stanislawu. Vypadá to, paní Evo, že to opravdu není meruňka, ale spíše broskvoň. |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 6.3.2010 Jsem žena a máme u domu zahradu přibližně tak velkou jako Vy. Já osobně doporučuji sekačku motorovou a s pojezdem! Když přeci nebudete chtít sekat s pojezdem, tak ho jednoduše pustíte. Výběr sekačky je jen na Vás a záleží jak se trefíte. My máme z... celý příspěvek > |  | Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 3.3.2010 Řekla bych, že jde o plíseň sněžnou. Lenka |  |
 |
|
|
|