Příspěvky uživatele - 197.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česnekocibule, 19.5.2010
V Chorvatsku (Pelešac) jsme si koupili opravdu obří česnek (asi tak třikrát větší stroužky než náš největší paličák). Byl dost drahý. Pár stroužků, které nám zbyly jsem namořil a letos zasadil. Už teď je rostlinka výrazně větší a silnější než... celý příspěvek >
Sekání mokré trávy, 17.5.2010
No jo no. Mám z toho respekt, aby mi to neexplodovalo do obličeje. To víte, jsem ajťák :-) No, nic. Vytáhnul jsem sekačku na dvůr, nakopnul a jede.
Sekání mokré trávy, 17.5.2010
Tak jsem sekačku sestavil. Nastudoval návod, ale nějak se mi nelíbí to táhlo "chcípáku". Všechny ostatní lanka (plynu nebo pojezdu) jsou napnutá a táhla viditelně něco ovládají :-) Lanko toho "chcípáku" plynu je mírně prověšené a... celý příspěvek >
Pěstování chilli papriček Habanero, 14.5.2010
A Vy je budete pěstovat doma?
Pěstování chilli papriček Habanero, 13.5.2010
Semínka vysévat koncem února nebo počátkem března. Teď nemáte moc šancí, že Vám dozrají papričky. Semínka vysít do malých květináčků a dát je do tepla. Potřebují tak 30 stupňů C. Takže třeba na parapet nad topení. V této fázi nepotřebují světlo,... celý příspěvek >
Dřevo z jabloně - opékání buřtů, 6.5.2010
Super, díky za odpověď.
Dřevo z jabloně - opékání buřtů, 6.5.2010
Mám spoustu špalku z ovocných stromů (převážně jabloň). Dá se toto dřevo použít na ohníček, opékání buřtů? Někdo mi říkal, že ne, že prý buřtík zhořkne. Je to pravda? Díky za odpověď.
Jakou strunovku, 29.4.2010
Zdravím. Pořídil jsem si hodně zanedbanou zahradu 900 m2), kterou se snažím dát do pořádku. Momentálně stojím před výběrem sekačky. Původně jsem přemýšlel pouze nad "klasickou" s pojezdem. Ale vzhledem k tomu, že je tam hodně členitý... celý příspěvek >
Sekačka Al-ko - jaká?, 16.4.2010
Mám zahradu 900m2. Ve svahu (resp. jsou tam udělané terasy). Líbí se mi sekačky AL-KO. A rozhoduju si mezi AL-KO 520 BR Premium, AL-KO 520 BRV Premium Speed a AL-KO 470 BRV Premium. Jakou byste doporučili? Docela by se mi zamlouvala... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 16.4.2010
Díky pánové, to jsem chtěl slyšet. Dneska ho pořídím a o víkendu se bude rejt :-)
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 16.4.2010
Zdravím, začínám zahradničit. Pořídil jsem si obyčejný rýč a kolega mi doporučuje zainvestovat a koupit Fiskars. Je ten rozdíl opravdu tak velký? Zvláště pokud je někdo ne úplně kulturista :-)
Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010
Posekat to chci co nejdříve, ale stále se nemohu rozhodnout jakou sekačku. Docela se mi líbí Al-ko 520 BRV, ale nevím, zda není pro mě zbytečně moc drahá. Původně jsem chtěl něco tak kolem 10 000.
Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010
Jo jo, na terasu se chystám o víkendu. Přemýšlel jsem, zda ty drny vyrýt motyčkou a nebo použít herbicid. Ale herbicid (třeba Roundup) bude asi lepší cesta ne? A pak ty uschlé drny vytrhat. A hlavně prořezat jabloně. Ty si o to úplně říkají.
Sekačka Partner P53-500 CMW, 14.4.2010
Myslel jsem, že bych se do těch 7000 vešel. Ale tak těch 10 000 je strop.
Sekačka Partner P53-500 CMW, 14.4.2010
Tak se nám to rozjíždí :-) Špatná značka? Nebo problém v tom, že nemá pojezd? Nebyl by prosím tip na nějakou osvědčenou? Prošel jsem diskuze a každý radí něco jiného. Mám z toho hlavu v pejru.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika