|
Příspěvky uživatele - 143.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Partner P53-500 CMW, 14.4.2010 Na 900m v kopci s pojezdem. Kolik chcete investovat? R. |  | Jaka sluchatka?, 14.4.2010 Dik Juro, ale mel jsem na mysli sluchatka proti hluku. Spunty jsem take Miro zkousel, ale jsou hned spinave. Blbe jsem koukal. Ta sluchatka se jmenuji Peltor. Vypada to, ze sluchatka od Stihlu a podobne budou asi to same. R. |  |
|  | Kolik stojí karburátor, 14.4.2010 Cely motor i s olejem 6679,-kc. R. |  | Jaka sluchatka?, 14.4.2010 Nemate nekdo zkusenost s kvalitnimi sluchatky? Jakou znacku? Pouzivam Raptor, potim se pod nimi a jeste me z nich boli hlava. Dik R. |  | Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 14.4.2010 Ja bych to resil sportovnim vyfukem a vzduchovym filtrem. Kdyz se muzou tunit pily, tak proc ne trakturek. R. |  |
|
|
|