|
Příspěvky uživatele - 80.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Strunová motorová kosačka Hecht 130, 11.4.2010 Ďakujem za reakcie. Tak mám na to vyčlenených okolo 100€ takže o značkových strojoch asi reč nemôže byť. Tak ked vravíte že je dobrý a dostupnosť ND je tiež, tak ho pojdem kúpiť. Ja ho potrebujem fakt len okolo plotu, stromov posekať trávnik,... celý příspěvek > |  | Strunová motorová kosačka Hecht 130, 11.4.2010 Nikto je nemá? Ani nikto o nej nepočul? Lebo by som ju chcel kúpiť, ale zase nechcem kúpiť "mačku vo vreci". |  |
|  | Strunová motorová kosačka Hecht 130, 10.4.2010 Pekný deň, prajem. Keďže mám malú záhradku a v nej trávnik, tak by som potreboval takýto nejaký motorový vyzínač. Síce mám malý elektrický, ale ten kábel je fakt otrava. Dnes som ho pozeral v Tescu, je v akcii za 109€ a pripadá mi aj dosť... celý příspěvek > |  |
|
|
|