Příspěvky uživatele - 162.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 20.8.2008
nepomohl by vitamin B? Pamatuji si ze se to doporucovalo proti komarum (bral se Pangamin - pivovarske kvasnice, nebo B komplex), ze hmyzu pak "smrdime" (normalni clovek to samozrejme neciti).
Osadit pařez?, 20.8.2008
"osazené pařezy" jsou specialita mého tatínka. Vždy je očistil, kořeny zkrátil, celé to nalakoval a instaloval do zahrady kmenem do země, kořenama vzhůru. Na kořenech se potom sedělo. Mívali jsem jeden kořen hodně velký, tak metr a půl... celý příspěvek >
hnědé listy na habru, 20.8.2008
Plíseň určitě neznamená že to musíte vykopat. To by na zahradě nic nezbylo. Plísní existuje řada druhů a taky existuje řada přípravků. (Cupricol, dithane, Rubigan, Acrobat, atd.  atd.). Povětšinou nemíchám nic speciálního jen pro habry, ale... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 20.8.2008
Pane Miroslave, napiste nam prosim jak ta rajcata chutnaji. Ja zkoušela žlutá, oranžová, a chutí mě moc neoslovila, obzvlášt kulatá žlutá se mi zdají úplně bez chuti a moučnatí. Nejvíc mi chutnají červená, nejlépe trochu pikantní, sladko-kyselá,... celý příspěvek >
Jak na travu v travniku?, 20.8.2008
Co to je Puma Extra? Myslite ze by to slo pouzit na hubeni travy mezi keříkama?
Chilli papričky - pěstování v květníku, 19.8.2008
v lednu by bylo moc brzo a v breznu pozde, nestihly by vam dozrat (nezrale nepali). Unor je idealni, stejne to je s rajcaty, paprikami.
hnědé listy na habru, 18.8.2008
nam to habry udelaly prvni a druhy rok taky, nebojte, preziji.  Nekde jsem cetla ze to muze byt i plisnove onemocneni, letos davame preventivne fuingicidy, schnuti koncu listu se zatim objevilo jen na jednom habru.
Gardens open - veřejně přístupné soukromé zahrady, 18.8.2008
v Anglii to funguje jako soucast charity, lide zpristupni zahrady, jejich otevreni je pomerne slozita cinnost a existuje komise, ktera posuzuje zda je zahrada dostatecne zajimava, jeji majitele pak casto musi delat radu zmen. Pri vlastnim otevreni... celý příspěvek >
Jaké keře do mokré půdy?, 15.8.2008
taky zkuste břízu, a pak bych tam zkusila dat různé trávy, kosatce. Netkanou textilii na jílovitou půdu moc nedoporučuji, nám ji dal zahradník, a po dvou letech jsme to vytrhávali ven, protože půda pod tím vůbec nedýchala a byla permanentně... celý příspěvek >
Ptačí zob - zastřihnutí a vysazení nového, 13.8.2008
zkusila bych dve varianty: - ušmiknout to tesne pred odjezdem na chatu, potrit stimulatorem, na chate zapichnout do pudy a cekat, co z toho se ujme. - ušmiknout to hned, potrit stimulatorem, dat do truhliku, nechat do jara a na jare zasadit do... celý příspěvek >
Zlatohlavý návštěvník na broskvích, 13.8.2008
My ho míváme pravidelně na ostružinách, vždycky jich tam sedí několik a cpou se až mají boule za ušima. Jsou skutečně nádherní a těch pár bobulí jim rádi přenecháme.
Rybízová štáva - postup Honza, 11.8.2008
Přeji hodně úspěchů s tvorbou nápojů. U nás poptávka po sirupu neustává. Pomáhám tomu ovšem tím, že nekupuji ani džusy v krabicích, ani ochucené kupované vody - ty jsou stejně ochucené jen chemicky... U nás doma najdete jen minerálky a vodu (beru ji... celý příspěvek >
Jak uchovat co nejdéle česnek, 11.8.2008
zkoušeli jsme sušit a drtit, byla to dost náročná práce. Při naložení do oleje to také nebylo úplně ono. Dnes česnek skladuji v obyčejné spižírně, a vydrží mi do další sklizně. V květnu - červnu nám většinou stará zásoba seschne, tak si na... celý příspěvek >
plevel, 4.8.2008
to má být provokace? Což tak fotečka... podle popisu to je bude 100% svlačec, a jinak na vše, co do trávníků nepatří vemte Starane, nebo Bofix, nebo Lontrel.  
Pochlubte se svými altány, 4.8.2008
Aničko, jen malá rada, máme na pergole stejné bambusové rolety, obvykle je sundáváme dolů, ale jednou jsme je nechali srolované nahoře, a zmokly nám. Velice rychle se nám v celé roli udělala plíseň a celé roletky zčernaly. Nevím, jak to máte chráněné... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika