Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 26.4.2009
Ale já nemyslel aby zahoustla, já myslel nechat vykvést aby byly semena.
Likvidace plevele - Roundup, 26.4.2009
Já mluvím hlavně o těch stromech. Já nevím, já vaší zahrádku neviděl, ale nikdy jsem neviděl nic co by se nedalo posekat vytrhat vykopat nebo vysekat. Nevidim důvod kácet kvůli tomu stromy.
Kiwi, 26.4.2009
Prostě do zasaďte a zem nechte jakou máte. Jen nesmí mít moc vápna.
Postřik na plevel v bramborách, 26.4.2009
Ruce a trhat.
Díra nevykopaná dopředu, 26.4.2009
Nevím jak dopředu a proč byste nemohli zasadit hned?
Yuka, 26.4.2009
A jakou?
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 26.4.2009
Tak jedině trávu nesekat a počkat si na semena.
Nestejnonměrný trávník, 26.4.2009
No a není to třeba tím jakým způsobem rozhazujete hnojivo? Za kola by taky mohla moct houba, která růst trávy podporuje.
V dubnu malé papriky, 26.4.2009
V jak velkých nádobách?
Mšice ve skleníku, 25.4.2009
No jo, ale to je nám neostravákům k ničemu.
Sršně - jak na ně?, 25.4.2009
A to má jako kvůli žihadlu volat pohotovost, nebo co?
Likvidace plevele - Roundup, 25.4.2009
Nevím proč tolik lidí první co po koupi zahrady udělá je, že všechno bez rozmyslu zlikviduje... Roundup a všechno co obsahuje glyfosát je všechno stejný.
Sazení cibule, 25.4.2009
Ano
Cibule, 25.4.2009
Ještě můžete. Hnojit ani zalívat nemusíte. Jen jí trochu zatlačte do země (samozřejmě vrškem nahoru!) tak daleko aby až vyrostou měly dost místa a pokud je sucho tak trochu zalejte, (ale klidně můžete počkat na déšť) potom už zalívat nemusíte.
Odrůda rajčete, 25.4.2009
Ne, to jsou všechny odrůdy. F1 je potomek dvou různých odrůd vybraných tak, aby spolu vytvářely F1 semena. Geny jsou vždy ve víc kopiích (u člověka dvakrát, u rostlin to může být i víc), půlka od každého z rodičů. A F1 využívá toho, že některé... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika