|
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 26.4.2009 Ale já nemyslel aby zahoustla, já myslel nechat vykvést aby byly semena. |
 |
Likvidace plevele - Roundup, 26.4.2009 Já mluvím hlavně o těch stromech.
Já nevím, já vaší zahrádku neviděl, ale nikdy jsem neviděl nic co by se nedalo posekat vytrhat vykopat nebo vysekat. Nevidim důvod kácet kvůli tomu stromy. |
 |
|
 |
Kiwi, 26.4.2009 Prostě do zasaďte a zem nechte jakou máte. Jen nesmí mít moc vápna. |
 |
Postřik na plevel v bramborách, 26.4.2009 Ruce a trhat. |
 |
Díra nevykopaná dopředu, 26.4.2009 Nevím jak dopředu a proč byste nemohli zasadit hned? |
 |
Yuka, 26.4.2009 A jakou? |
 |
Jak rozšířit trávník bez setí nových semen?, 26.4.2009 Tak jedině trávu nesekat a počkat si na semena. |
 |
Nestejnonměrný trávník, 26.4.2009 No a není to třeba tím jakým způsobem rozhazujete hnojivo?
Za kola by taky mohla moct houba, která růst trávy podporuje. |
 |
V dubnu malé papriky, 26.4.2009 V jak velkých nádobách? |
 |
Mšice ve skleníku, 25.4.2009 No jo, ale to je nám neostravákům k ničemu. |
 |
|
 |
Sršně - jak na ně?, 25.4.2009 A to má jako kvůli žihadlu volat pohotovost, nebo co? |
 |
Likvidace plevele - Roundup, 25.4.2009 Nevím proč tolik lidí první co po koupi zahrady udělá je, že všechno bez rozmyslu zlikviduje...
Roundup a všechno co obsahuje glyfosát je všechno stejný. |
 |
Sazení cibule, 25.4.2009 Ano |
 |
Cibule, 25.4.2009 Ještě můžete. Hnojit ani zalívat nemusíte.
Jen jí trochu zatlačte do země (samozřejmě vrškem nahoru!) tak daleko aby až vyrostou měly dost místa a pokud je sucho tak trochu zalejte, (ale klidně můžete počkat na déšť) potom už zalívat nemusíte. |
 |
Odrůda rajčete, 25.4.2009 Ne, to jsou všechny odrůdy. F1 je potomek dvou různých odrůd vybraných tak, aby spolu vytvářely F1 semena.
Geny jsou vždy ve víc kopiích (u člověka dvakrát, u rostlin to může být i víc), půlka od každého z rodičů. A F1 využívá toho, že některé... celý příspěvek > |
 |