Příspěvky uživatele - 20.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde sehnat pražce, 31.3.2010
Staré železniční pražce, jak už bylo řečeno výše obsahují pěkná svin.tva(proto taky tak dlouho vydrží) a jestli se nepletu, tak už je zákonně ošetřeno, že už se takto užívat nesmí - dráhy je musí likvidovat jako odpad a odprodej je oficiálně... celý příspěvek >
Doba očkování, 31.3.2010
Dobrý den, omlouvám se, jestli se opětovně ptám na již zodpovězené, ale v předešlých diskuzích jsem odpověď na můj dotaz nenašel... Chtěl jsem se zeptat, jestli je možno úspěšně očkovat růže i v tuto dobu? Dostal jsem se dnes k několika podnožím... celý příspěvek >
Slepice žere vejce, 22.3.2010
Spíše jako by jste si ostříhala nehty... Špička zobáku je vápenná a při nedostatku obrušování může i přerůstat! Obrušování špičky zobáku patří ke klasické péči o chovance, pokud je to potřeba!! Máte 2 možnosti velmi rychlého řešení, záleží na... celý příspěvek >
Roubování špendlíků, 17.3.2010
Děkuji moc za rady! PD
Roubování špendlíků, 16.3.2010
Zdravím zahradníci a zahrádkáři, jakožto laik-teoretik se chci zeptat na špedlíky(bluma mirabela, myslím). Chtěl bych si naroubovat/očkovat své oblíbené špendlíky, které nevídanou rychlostí z okolní krajiny mizí a tak jsem si vybral X let starý strom... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 16.3.2010
SAVO dezinfikuje zejména volnými radikály kyslíku, který vzniká při jeho rozkladu. Na desinfekci studní se používá jen slabý roztok(2%) a je to vodní(takže dosti homogenické) prostředí. Uvědomte si, co vše obsahuje půda - nalitím SAVA se uvolní... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika