|
Příspěvky uživatele - 0.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nevíme si rady s chorobou, 25.4.2007 Děkuji, asi je to tak jak píšete. Pokusíme se to napravit. Mohl byste mi poradit, co s tou popraskanou kůrou u země? Zdá se mi, že kmínek pod ní vysychá. |  | pomozte mi s Rubínem, 25.4.2007 Vážený pane Vysloužile, Váš popis neduživého, křivě rostoucího Rubínu s pár lístky na koncích je přesný. A to mu ještě dvě spodní větve okousal náš pes. Prosím Vás, nedá se s tím stromkem ještě něco udělat? Měl výborná jablka, tedy zatím jen dvě... |  |
|  | pomozte mi s Rubínem, 23.4.2007 My máme s 5 letým Rubínem tentýž problém Zkusili jsme i pohnojit a zalévat, jak zní jedna z rad a opět nic. Co potom, když ani to nepomohlo, ví někdo? |  | Nevíme si rady s chorobou, 23.4.2007 Na staré zahradě jsme vykáceli jabloně, některé z nich byly napadeny strupovitostí. Vysadili jsme po roce na jiná místa 5 nových stromků - např. Rubín, Bohemia, Topas a po asi třech letech jsme zjistili, že stromky nejen pomalu rostou, ale u země... celý příspěvek > |  |
|
|
|