|
Příspěvky uživatele - 51.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč nekvete?, 31.3.2010 Mám phalaenopsis ale už tři měsíce má pupeny, které se nechtějí otevřít, zvětšit, nic. Nevíte co s tím? |  | Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 30.3.2010 Děkuju vám moc a moc, já jsem taky strašně dlouho hledala informace ale jak říkáte, o substrátu žádná zmínka, a ani o tom zda barevný květináč musí být! D. Nobile je prostě zapeklitá květinka.
Patří vám tisíceré díky!!! |  |
|  | Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 30.3.2010 To jste hodnej že se mi ještě podíváte, takže vlastně ted by měla mít období klidu když nekvete? Chápu to dobře. Dát někam do chladu a minimálně zalévat? |  | Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 29.3.2010 Děkuji za informace, už mi upadl poslední květ a stonek je naprosto holý. Smutno pohledět. Tak teda nevím co s tím ted... Mě je to tak líto |  | Květy u Phalaenopsis, 29.3.2010 Dobrý den, moje phal má pupeny ale už 3 měsíce jsou stejné a ne a ne se zvětšit a, zmenšit nic. Nevíte co by to mohlo být za problém? |  | Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 29.3.2010 Koukám už pár hodin a zatím jsem bohužel nic nenašla |  | Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 29.3.2010 Dobrý den, vlastním orchidee Dendrobium nobile, její kmen je 55cm vysoký a po koupi v obchodě byl asi 4 měsíce celý obklopen květy, ty mi ale začli po okraji hnědnout a poté usychat. Nyní mám kmen uplně holý, poradíte někdo co s tím? |  |
 |
|
|
|