|
Příspěvky uživatele - 250.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde koupit čmeláky na opylení, 23.8.2009 Můj otec míval úlek se čmeláky. Samičku si vždycky brzy zjara odchytnul, když lítali jen samičky, pak ji den dva zavřel do úlku a ona si v úlku pak založila hnízdo. Na jaře nepotřebujete kupovat čmeláky, stačí ta jedna samička. U čmeláků přezimují... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 22.8.2009  Přidávám fotku kocoura na jeho novém oblíbeném místě. |  |
|  | Jaký strom pro účel stinného koutu?, 22.8.2009 Nám podobně sloužil ořech, jeho výhoda byla v tom, že plody, ořechy, padají až na podzim a to už se venku tolik nevysedává a když tak nehledáte zastínění, ale sluníčko. A tak nemusíte sedět pod stromem. Ovšem problém je v tom, že na strom, který... celý příspěvek > |  | Jaké rostliny na živý plot?, 18.8.2009 Jak chcete plot zabezpečit, aby ho srny nesežraly než vyroste? Jestli ožírají vypěstky tak budou ožírat i plot. |  | Kocour cestovatel, 16.8.2009 Dva dny jsme kocoura hýčkali, vykrmovali a pomalu ho přivykali novému okolí: Nejdřív jsem ho po venku jen nosil. Nyní kocour leží venku na terase a pokukuje na nás skrz dveře, tak snad už nebude míť chuť hledat starý domov. Jinak... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 14.8.2009 Musím se s vámi podělit o smutnou historku s dobrým koncem. Před měsícem jsme se přestěhovali, přitom jsme převezli i kocoura do nového domu, bohužel nám hned po příjezdu utekl a už jsme ho víc neviděli. Už jsme kocoura oplakali. Dnes jsme... celý příspěvek > |  | Založení trávníku (na zapleveleném pozemku), 1.8.2009 Vzhledem k tomu, že se tam ta lebeda uchytila až letos, tak to dole u země nebude až tak hustá. Sám už jsem několikrát zatravňoval nějaký zaplevelený pozemek. A delal jsem to asi takto, takže pokud netrváte na anglickém trávníku, je nejjednodušší a... celý příspěvek > |  | Chci se napást na zahradě, 1.8.2009 No nevím, aronie nebo rakytník, to si dám jednu kuličku, otřepu se a řeknu: Brrr. Takhle bych si já pasení nepředstavoval.
Já chci taky mít na zahradě stromy a keře tak aby bylo pořád co pojídat. Dobré je mít tak tři třešně, skorou,... celý příspěvek > |  | Udírna, 31.7.2009 Těma polínkama topíte v udírně? Já si totiž nedovedu představit jak se udí na takových malých polínkách. To pak aby někdo seděl u udírny a přikládal jedno polínko za druhým. Já a všichni co znám topíme při uzení špalkama o průměru tak minimálně 20... celý příspěvek > |  | Stromy pomlácené kroupami, 23.7.2009 Vylížou. Nám takto kroupy dotloukly stromky před dvěmi lety. Jizvy jsou na nich vidět doteď, ale stromky normálně rostou. |  |
|  | Houbičky a padáčky, 23.7.2009 Četl jsem vaše příspěvky výše o obtěžování sousedů, to je pak ale věc názoru, mi nevadí, poletující semena plevele, ale zato by mi vadil soused, co by každé odpoledne rámusil se sekačkou, aby udržel ve formě svůj dokonalý trávník. |  | Houbičky a padáčky, 23.7.2009 Pokud seká co tři týdny, tak se pampelišky stihnou vysemenit. Aspoň ty moje to během tří týdnů, co nesekám stihnou. |  | Dá se hnojit granulemi na mulč?, 23.7.2009 Proč je chcete hnojit? Máte zakrslé jehličnany, takže asi nechcete, aby moc rostly. No a hnojí se proto, aby něco přirůstalo, mělo plody atd., a když mám něco zakrslého a ještě k tomu čerstvě vysazené co nepěstuji kvůli plodům, tak si to určitě... celý příspěvek > |  | Bazény Bestway - životnost, 22.7.2009 Aha. Tak zřejmě tomu asi nejvíc ublíží to balení ,ták to se ještě zeptám na rok výroby, jak dlouho to jé namačkané v té bedně, pokud to bude v té bedně více roků tak to tomu asi taky neprospěje. Diky za radu M. |  | Bazény Bestway - životnost, 22.7.2009 Díky zaodpovědi . Uvažuji o Bestway 549x133 a ten stoji¨ 10180 kč se vším všudy a kdyby se to po záruce rosypálo ták to by mě nepotěšilo.A taký nevím jestli je rozdíl v kvalitě mezi Bestwy, Tampa ,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|