Příspěvky uživatele - 114.159

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení názvu rostliny, 6.9.2010
Děkuji Hančo - :-)
Prosím o určení názvu rostliny, 5.9.2010 Obsahuje fotku
Omlouvám se, že jsem tehdy nepřidal obrázky, které tímto přidávám - obrázky byly příliš velké a než jsem našel dostatek času k tomu, abych je zmenšil, uplynula dost dlouhá doba. Na suchém výsledku se po 5 letech podepsal čas, vlhkost a pavouci -... celý příspěvek >
Prosím o určení názvu rostliny, 15.8.2010
Dobrý den, před několika roky jsem na jednom poli našel rostliny rostoucí jako plevel, které mě zaujaly svým zajímavým vzhledem suchých oplodí. Pozná někdo název této rostliny?
Prosba určení odrůdy, 15.8.2010
Souhlasím s Wimpim - moje Čabaňská perla má stejné listy jako ta Vaše. "Čabaňská perla z nostalgie,,," na serveru, který uvádíte je jak se zdá všechno, jen ne Čabaňská perla.
Réva do jílu, 2.7.2010
@J.Jadrný - něco na tom bude - ptáci žerou třeba brouky a housenky, hmyz taky lecčíms nepohrdne (ale zkoušet to po nich nebudu)
Perenospora - 7. června, 26.6.2010
Letošní perenospora se zdá být agresivnější více než kdy předtím. Napadá i odolné odrůdy, u kamaráda dokonce i Baco.
Slahouny, 24.6.2010
Zálistky rozhodně vylamujte, za jalovost keřů nemůže krutá zima, spíš nedostatek fosforu nabraného do buněk (pomůžou kuřince, ale pohněte si, brzo bude pozdě).
Perenospora - 7. června, 8.6.2010
Ahojte všichni, nevím jak to máte vy, ale já už mám na některých odrůdách perenosporu. Nejvyšší čas začít s postřikem.
Pomoc pri identifikácii hrozna, 6.6.2010
...jenom připomínka - někdy se mi stává, že když za rané vegetace silněji přihnojím, výhony rychle vyrazí a absorbce hořčíku s železem se zřejmě opozdí - listová hmota zezelená o něco později. Ale železo s hořčíkem nikdy neuškodí... Pro identifikaci... celý příspěvek >
Vylamování výhonů za listy, 30.5.2010
Pokud jsou to výhony, které nemají poupata a ani s nimi do budoucna nepočítáte, tak vesele vylamujte - čím dřív, tím líp.
Magus a roztoči, 29.5.2010
Po několika postřicích Magusem nabývám dojmu, že Magus už není účinný - zřejmě jsou moje svilušky a hálčivci proti němu odolní. Kdysi jsem zkoušel i dravé roztoče, ale ani po doporučených 3 letech bez chemického postřiku se výsledek nedostavil. A... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 29.5.2010
Říká se, že sedm (ale to taky záleží na velikosti hroznu a bobulí). Kdysi jsem nechal u Aurory všechny listy nad hroznem a byla sladká jako nikdy předtím. Byl to jeden z lepších roků, ale i tak to bylo poznat, že to ponecháním listů.
Réva zmrzla - zlikvidovat, nebo počkat?, 22.5.2010
Ale taky pozor na slimáky! - Těm nic není svaté...
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 20.5.2010
Mám Venus od pana Knížka - a zrovna u tohoto s typem "labrusca" počítám, takže bude fajn, pokud to tak není.  Ale co mě vyděsilo, že tu píšete o Moldavii jako o "labrusce". Moldavií je víc - doufám, že tím nemyslíte "Moldovu"   !?
Vylomený výhon révy, 17.5.2010
Pro přihnojování řízků bych zkusil Hydroponex (?) - a hlavně nic neriskovat, nepřehánět a radši to udělat podle návoru. =>> Wimpi    Netrpělivost se léčit nedá stejně jako zvědavost (mám oboje) - vrtá mi hlavou co je to ta... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika