|
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 18.3.2010 Taktéž Vás podravuji z prosluněného jihu Jižní Moravy! Ještě k tomu zalévání. Teď si nejsem jistý zda vyséváte do zeminy nebo do perlitu. Právě perlit "zabraňuje" přelití, natáhne si určité množství vody které udržuje v sobě a dolíváte jen do... celý příspěvek > |
 |
Meruňa a broskev vedle tůjí, 18.3.2010 Přesně tak. Vzdálenost takovou aby stromky mohly i "luftovat". |
 |
|
 |
Meruňa a broskev vedle tůjí, 18.3.2010 Takže v tom případě je budou ještě chránit - tvořit stěnu. |
 |
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 18.3.2010 Díky za upozornění. Jedná se o přísadu papriky a ta zůstává (jak která odrůda) někdy i tři týdny v perlitu (do zesílení), rajče se snažím přepíchat co nejdříve. Z perlitu lze za pomocí vody sazeničky vyjmout bez poškození kořenů ale při... celý příspěvek > |
 |
Meruňa a broskev vedle tůjí, 18.3.2010 Zasadil bych je tak aby tůje nestínily stromkům (ani na zem pod nimi). IVIirek |
 |
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 18.3.2010 Pokud je dáte za okno tak se Vám určitě vytáhnou. Otázka je jak budou pak vypadat při výsadbě do skleníku - zda silné a pevné, nebo vytáhlé a tenké. Pokud jich chcete 20 tak je to přepikýrování hračka. IVIirek |
 |
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 18.3.2010 100 lidí, 100 názorů! Někomu vyhovuje si "pokecat" o tom co dělal na zahradě někomu ne. Mě například zase připadá nesmyslné rozvádění diskuze o tom zda stoletý benzin nalít do pily nebo nekonečné "dohady" fandů motorových pil (než se pořeší jakou... celý příspěvek > |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2010 Naš děda už ma tam u Vas raz postřikane ! Dnes sluní svítíčko tak na to odpoledne vletím. Zaroveň opláchnu i ostatní stromky Oleoekolem a révu Sulkou. |
 |
Klíčení paprik, 18.3.2010 Zkuste tento postup. Další informace zde. |
 |
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 17.3.2010 Hnojit asi za 14 dní po přepikýrování. IVIirek |
 |
|
 |
Proč mi sadba vyčouhla?, 17.3.2010 Ta folie asi "odfiltruje" nějakou část spektra která je potřebná pro rostliny. IVIirek |
 |
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 16.3.2010 Já měním režim po vyklíčení a vyrašení děložních lístků. Více tady. |
 |
Po zasetí nezalévat?, 12.3.2010 Samozřejmě že déšť je to "pravé ořechové" ale pokud není nezbývá než kropit, pokud se nejedná o louku. Ale my se tu bavíme o trávníku. |
 |
Po zasetí nezalévat?, 12.3.2010 Když bude pršet pravidelně a půda nevyschne tak trávník poroste, když ne tak uschne. To není teorie, to je fakt. Když jsem trávník nezaléval (v případě suchého období) tak uschl a vyrostl jen plevel. |
 |
Po zasetí nezalévat?, 12.3.2010 Když vysejete trávník, málo a nepravidelně zalejete, semeno naklíčí a pak uschne. Když vysejete trávník, málo a nepravidelně zaprší, semeno naklíčí a pak uschne. Co na tom může fungovat? Samozřejmě když bude pršet tak nebudu zalévat, nebo si vezmu... celý příspěvek > |
 |