|
Příspěvky uživatele - 210.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.6.2009  Vážení přátelé, také zasílám pár fotek. Tyto jsou z loňského léta. Tak snad se budou líbit. |  | Růže má bílé skvrny na listech, 20.5.2009 Zkoušela jsem v obchodě koupit Sumithion super (dočetla jsem se tady v diskuzi, že je dobrý), ale bohužel mi řekli, že se už dva roky nevyrábí a nedokázali mi poradit jaký přípravek místo něho použít. Prostě "odborníci", no. Ještě, že... celý příspěvek > |  |
|  | Růže má bílé skvrny na listech, 20.5.2009 Dobrý den Lili, moc vám děkuji za radu. Prosím Vás napište mi jaký insekticid je nejlepší a njúčinnější. Moc děkuji. |  | Růže má bílé skvrny na listech, 19.5.2009  Vážení přátelé, moc Vás prosím o radu a pomoc ohledně mé pnoucí růže. Máme ji již třetím rokem a rostla pořád ve velkém květináči u zdi a byla nádherná, byla košatá a nádherně kvetla. Letos jsme se rozhodli, že jí dáme do země, protože už byla vysoká... celý příspěvek > |  | Mšice na nektarinkách, 16.4.2009 je vidět, že Beskydy Vám svědčí. Ještě jednou díky a přeji plno radosti ze zahrádky. |  | Mšice na nektarinkách, 16.4.2009 Moc Vám děkuji za opravdu perfektní odpověď na všechny moje otázky, které jste vysvětlil i formou humoru, což je opravdu perfektní, člověk se při čtení i dobře pobaví. Jěště jeden dotaz, nejste náhodou zahradník, že na vše tak perfektně... celý příspěvek > |  | Mšice na nektarinkách, 15.4.2009 Koupila jsem tedy Mospilan i Talstar. Mospilanem teď postříkám ty mšice na nektarinkách a tím Talstarem postříkám ty sviluchy na palmách, tam jste mi také radil. Nevadí ten postřik na mšice, když se už na nektarinkách tvoří po květech už malé... celý příspěvek > |  | Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 12.4.2009 Po čtyřech dnech a pak zase? Nebo pak až po delší době? Dík |  | Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 12.4.2009 Má se ten postřik zase po nějakém čase opakovat? Moc díky za odpověď. |  | Mšice na nektarinkách, 12.4.2009 Mám takový dojem, že se mšicím zachtělo mých listů na nektarinkách. Můžete mi někdo poradit čím je zlikvidovat? Oni ty mšice jsou dost odolné i proti postřikům. Teď mi nektarinky odkvetly a objevily se tam mšice, potvory! Můžete mi někdo poradit jak... celý příspěvek > |  |
|  | Oplodnění nektarinky Balkonela, 12.4.2009 Oprava, pokud ji ještě nemáte, tak si ji kupte tam, určitě bude samosprašná. Na lodžii vám určitě poroste. |  | Oplodnění nektarinky Balkonela, 12.4.2009 Jak jste došel k závěru, že není samosprašná? Předpokládám, že jste ji koupil u Starkla, a ten tvrdí, že je samosprašná. Takže v tom žádný problém nevidím. |  | Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 5.4.2009 :-) velice ráda. Určitě k Vám budu mít ještě dotazy ohledně palmiček, protože máte dobré rady. Jestli chcete, napište mi Vaši e-mailovou adresu. Jinak bych se musela ozvat opět takto.
A.Ř. |  | Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 4.4.2009 Vážení přátelé,
palmu jsem postříkala dle rady přípravkem Nurelle D a mohu jej opravdu doporučit i ostatním. Palmičky vypadají zase krásně, listy se pěkně narovnaly a májí zas tu pěknou zelenou barvičku. S těma okraji listů, které byly zničené už... celý příspěvek > |  | Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 31.3.2009 Moc Vám děkuji za radu, zítra si některý ten přípravek koupím a budu jen čekat, jak se situace vyvine. Věřím, že dobře, když s tím máte zkušennosti. Já zimní zahradu nemám bohužel, takže jsem myslela v dobrém, že přes zimu je nechám na chodbě, když... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|