Příspěvky uživatele - 210.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.6.2009 Obsahuje fotku
Vážení přátelé, také zasílám pár fotek. Tyto jsou z loňského léta. Tak snad se budou líbit. 
Růže má bílé skvrny na listech, 20.5.2009
Zkoušela jsem v obchodě koupit Sumithion super (dočetla jsem se tady v diskuzi, že je dobrý), ale bohužel mi řekli, že se už dva roky nevyrábí a nedokázali mi poradit jaký přípravek místo něho použít. Prostě "odborníci", no. Ještě, že... celý příspěvek >
Růže má bílé skvrny na listech, 20.5.2009
Dobrý den Lili, moc vám děkuji za radu. Prosím Vás napište mi jaký insekticid je nejlepší a njúčinnější. Moc děkuji.
Růže má bílé skvrny na listech, 19.5.2009 Obsahuje fotku
Vážení přátelé, moc Vás prosím o radu a pomoc ohledně mé pnoucí růže. Máme ji již třetím rokem a rostla pořád ve velkém květináči u zdi a byla nádherná, byla košatá a nádherně kvetla. Letos jsme se rozhodli, že jí dáme do země, protože už byla vysoká... celý příspěvek >
Mšice na nektarinkách, 16.4.2009
je vidět, že Beskydy Vám svědčí. Ještě jednou díky a přeji plno radosti ze zahrádky.
Mšice na nektarinkách, 16.4.2009
Moc Vám děkuji za opravdu perfektní odpověď na všechny moje otázky, které jste vysvětlil i formou humoru, což je opravdu perfektní, člověk se při čtení i dobře pobaví. Jěště jeden dotaz, nejste náhodou zahradník, že na vše tak perfektně... celý příspěvek >
Mšice na nektarinkách, 15.4.2009
Koupila jsem tedy Mospilan i Talstar. Mospilanem teď postříkám ty mšice na nektarinkách a tím Talstarem postříkám ty sviluchy na palmách, tam jste mi také radil. Nevadí ten postřik na mšice, když se už na nektarinkách tvoří po květech už malé... celý příspěvek >
Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 12.4.2009
Po čtyřech dnech a pak zase? Nebo pak až po delší době? Dík
Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 12.4.2009
Má se ten postřik zase po nějakém čase opakovat? Moc díky za odpověď.
Mšice na nektarinkách, 12.4.2009
Mám takový dojem, že se mšicím zachtělo mých listů na nektarinkách. Můžete mi někdo poradit čím je zlikvidovat? Oni ty mšice jsou dost odolné i proti postřikům. Teď mi nektarinky odkvetly a objevily se tam mšice, potvory! Můžete mi někdo poradit jak... celý příspěvek >
Oplodnění nektarinky Balkonela, 12.4.2009
Oprava, pokud ji ještě nemáte, tak si ji kupte tam, určitě bude samosprašná. Na lodžii vám určitě poroste.
Oplodnění nektarinky Balkonela, 12.4.2009
Jak jste došel k závěru, že není samosprašná? Předpokládám, že jste ji koupil u Starkla, a ten tvrdí, že je samosprašná. Takže v tom žádný problém nevidím.
Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 5.4.2009
:-) velice ráda. Určitě k Vám budu mít ještě dotazy ohledně palmiček, protože máte dobré rady. Jestli chcete, napište mi Vaši e-mailovou adresu. Jinak bych se musela ozvat opět takto. A.Ř.
Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 4.4.2009
Vážení přátelé, palmu jsem postříkala dle rady přípravkem Nurelle D a mohu jej opravdu doporučit i ostatním. Palmičky vypadají zase krásně, listy se pěkně narovnaly a májí zas tu pěknou zelenou barvičku. S těma okraji listů, které byly zničené už... celý příspěvek >
Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 31.3.2009
Moc Vám děkuji za radu, zítra si některý ten přípravek koupím a budu jen čekat, jak se situace vyvine. Věřím, že dobře, když s tím máte zkušennosti. Já zimní zahradu nemám bohužel, takže jsem myslela v dobrém, že přes zimu je nechám na chodbě, když... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika