|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejsuchovzdornější podnož, 3.5.2010 ten Craciunel 2 vůbec neznám, nikde jsem ho ani neviděl prodávat... |  | Co vaše réva?, 3.5.2010 moc zajimave Brede! docela sokujici jak uznana odruda v registru dopadla bídně oproti tem, ktere nejsou uznany, docela k zamysleni pro ty, kteri uznavaji odrudy... vim, ze nelze delat ukvapene zavery, ale kdyby dopadla na 40-50%tak nereknu nic, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Nejsuchovzdornější podnož, 3.5.2010 Zajímalo by mě, jaká podnož je nejsuchovzdornější pro moštové červené odrůdy, jsem z Čech, a proto budu případně i rád které odrůdy jsou suchovzdorné na svých kořenech... slyšel jsem, že Frankovka, ale ta zas prý v Čechách nedává moc kvalitní víno...... celý příspěvek > |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 skvěle, ted uz zbyva uz aby se jen umoudrilo pocasi a muzu provest postrik, dekuji vsem zucastnenym |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 nicmene pokud stromek nyni postrikam tak nejen, ze se muzu zbavit techto housenek, ale mohlo by to tedy zasahnout i ty pripadne pilatky pokud by tam byly? ted o vikendu zcela obe polosvestky odkvetly... |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 housenky pilatek to nebudou, tyhle jsou tmave-takove hnedocerne, tak me napada, zda neexistuje i nejaky ten obalec na slivonich... |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 ano, to jsem si myslel, ze pilatka jde po kvetech, ale tohle bude neco jineho, ale asi mate pravdu, ze nic nezkazim, kdyz pouziju Karate... jen furt ted jsou kazdou chvili nejake přepršky :-( |  | Blahočet stepilý, 3.5.2010 v breznu jsem vysadil svou araukarii ven, zajimalo by me, jak prezimovala Vam ostatnim co ji mate uz venku... diky |  | Nejchutnější rajčata, 3.5.2010 asi je to nasi suchou oblasti, ale musim zaklepat, ze 6.rokem se plisen vubec nedostavila-hl.se snazim aby v nejspodnejsim vijanu nebyl zadny list, jinak musim opet zduraznit a vyzdvihnout odrudu Green Zebra-barva dokonale zajimava a chut vynikajici,... celý příspěvek > |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 chci Vas vsechny poprosit o urceni skudce-piltka napada asi kvety, ze?-mam tam bile lepove desky, ale nejake housenky se mi vylihly na jedne Čačanské a začaly hodovat, co to je a čím se jich mám zbavit? dekuji za rady |  |
|  | Hnojovatka, 2.5.2010 Pěkný večer,
chtěla jsem se zeptat, zda mohu při výsadbě révy použít hnojovatku, už není poznat, že to je hnůj-sláma není už vidět, je cca 9let stará.. děkuji za názory |  | Jakou odrůdu malin vybrat?, 2.5.2010 no je to rozdil, ja videl prostokorenne za 25-35, takze ty kontejnerovane jsou tedy o poznani drazsi.. |  | Jakou odrůdu malin vybrat?, 2.5.2010 kolik tak korun muze stat sazenice v kontejneru... znamy nadhodil, ze by chtel maliny-ma narozeniny az koncem kvetna, takze budou muset byt hrnkovane... jeste nevim jake odrudy-nadm.vyska 345m diky |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 2.5.2010 mel jsem za to, ze Vam je poskodily zimni mrazy... u nas to prave zjara nikterak nenamrzlo, proto jsem s jarnimi mraziky vlastne nepocital.. |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 2.5.2010 a odkad, ze jste? u nas minimum-19st a vsude odkvetly jak splaseny... Berounsko |  |
 |
|
|
|