|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 30.11.2008 Pro 176.160, co se stalo, stalo se, nikdo nejsme neomylný, podstatné je, že jste pustil mezi ostatní tu chybu a upozornění. A to i kdyby to přímé následky nemělo. :o)
Radek |  | řetěz na motorovku, 30.11.2008 Není zač, na liště najdete základní data, délku v počtu vodících článků 52DL a cm/palcích 35/14", šířku vodící drážky 1,3 - 0,50". Na vaší pile nejčastěji používaný řetěz = 91VX nebo VG 52 DL. To je Oregon, STIHL řetěz je 63 PMC 52... celý příspěvek > |  |
|  | řetěz na motorovku, 30.11.2008 Každý prodejce zahradní a lesní techniky. Není tam namontován žádný zvláštní řetěz, pouze obyčejný 3/8" hobby nebo 0,325". Nenapsal jste totiž o jaký model se jedná! Tedy ještě jednou, standartní řetězy běžného dělení a i v supermarketech... celý příspěvek > |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 29.11.2008 Nemyslím, že by byl problém na ssací straně pístu, to pak nemá souvislost s benzínem. K zadření, přidírání, dojde nejprve na teplejší straně pístu! Bunny píše, že je vidět vodorovné drážky, to znamená konečná úprava před montáží! Ty příznaky mne... celý příspěvek > |  | Motorová pila řetěz, 28.11.2008 Pokud tvrdým dřevem myslíte Akát, nebo dřevo které bylo několik let ve vodě, pak Multicut ano, pokud jen buk, dub a ještě dovezený v celých délkách, tedy tahaný traktorem od pařezu na skládku a řádně oválený po zemi, pak jen kulatý a pokud půjdete... celý příspěvek > |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008 Bunny, shoďte výfuk, bude asi zatažený kroužek hliníkem. Válci nic nebude, jak píše J.S., jen ho přeleštit a píst a jedem dál. U Meteoru je výhoda (pokud to prodejce vozí), že mají celou škálu tolerance A-D. Po větším leštění dávám píst vyšší skupiny... celý příspěvek > |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008 Bunny, poptejte se po prodejci pístů fi. Meteor.
Radek |  | Svářečka x invertor, 28.11.2008 To je pravda, ale včera jsem přivařil držák nohy na jeden jednoosák, vyrobil a svrtal nohu a co myslíte, že jsem udělal dnes? Samozřejmně na ni zapoměl. Kdo si má pamatovat, od včera co se udělalo! A výsledek? Musím vyrobit nohu novou, držák se ani... celý příspěvek > |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008 Dnes už dobrou, kupodivu, písty z Italské provenience a válce s úspěchem používám i u profi strojů a zatím bez problémů. Na většině ostatních dílů se nedá moc co pokazit, pouze startování chce, aby bylo vyrobeno z kvalitních materiálů a to již v... celý příspěvek > |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 27.11.2008 Výbrus se u pil, křovinořezů a podobných motorů neprovádí, je se dá znovu, nebo nově natáhnout nikasil, či tvrdokov. Je to ale nerentabilní oprava, při dnešních cenách replik válců. Dáte-li 3 000,- Kč za nikasil a 4 200,- Kč za kompletní válec s... celý příspěvek > |  |
|  | Svářečka x invertor, 26.11.2008 Takže pánové, mohu jen potvrdit co napsal výše Luboš. Vyvrátit teorie o perfektním očištění svarového místa a potvrdit, že s invertorem (slušným), může vařit i cvičená opice! Já se za ní ve sváření považuji! Nevařil jsem elektrikou spoustu let, dnes... celý příspěvek > |  | Husqvarna 338XPT, 26.11.2008 Pane Panský, vy už jste tu předvedl spoustu věcí, které považujete za nemožné, bohužel však možné jsou a jsou skutečné! Celý kus rukojeti se utrhl, stejně jako je u HQ nemožné aby se rozpůlila nádrž! Víte dobře, že značku nezatracuji, ale bohužel... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 26.11.2008 Jednu ještě mám, sice je to "histerický" kousek, ale je. To není vidět skoro ani s úhelnicí, víc to je opravdu na vrcholu, na hřbetě minini. Pamatuju se na školení, kde o tom říkali. Nevím ani jestli to tak ještě dělají. Boky se sjedou, než... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 26.11.2008 HH, lišty Duromatic. Je to opravdu jen mírné a je to pro zmenšení počátečního odporu, než si řetěz a lišta sednou.
R. |  | Demontáž řetězky, 26.11.2008 Milý L.K., prosím neberte to co nyní napíšu, ve zlém, ale fascinují mne dotazy typu : " Mám motorovou pilu, dostal jsem ji od dědečka a je na benzín. Můžete mi prosím prodat vzduchový čistič? " Ano, tuším zradu, podle fotky, ale základní pravidlo je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|