Příspěvky uživatele - 81.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
MCCuloch Edition 1 vs. Gardol 5350 SPE, 22.11.2010
Konečně jsem vyřešil problém s paskvilem McCuloch Edition one. Sundal jsem motor Honda a dal ho na šasi starší sekačky Stiga Combi 45S. Rozteče tříšroubové příruby motoru BS a Hondy jsou naprosto shodné. Jen jsem musel díry v šasy projet vrtákem... celý příspěvek >
Jak a kdy se množí okrasný keř hlohyně červená, 12.10.2010
Můžete to popsat detailněji? \\já ještě zelenými řízky nemnožil a plánuji živý plot právě z hlohyně. Předem děkuji.
Krtek - a je to, 18.3.2010
Nevíte jak funguje lapač myší, který se šroubuje na prázdnou PET lahev? Vypadá jako kus ementálu, ale funkce mi není jasná.
Myš - jak se jí bavit?, 10.3.2010
Nevíte, kde se dá sehnat Lapač myší? Je to plastový přípravek se zpětnou klapkou, který se našroubuje na prázdnou PET lahev s návnadou. Viděl jsem to u kamaráda, který to od někoho dostal. Prý to bezvadně funguje.
Jak na žáby ve skalce, 3.9.2009
Ropuch na zahrádce si většinou každý považuje. Asi máte radši slimáky.
MCCuloch Edition 1 vs. Gardol 5350 SPE, 1.9.2009
Další problém tohoto skvělého výrobku!! I když jsou řemenice pohonu kol určeny pro klínový řemen šířky 10, McCulloch to osadil nějakým úzkým paskvilem, takže těměř nedochází ke tření v bocích, ale pouze na spodním(menším) obvodu řemene. Řemen tudíž... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika