Příspěvky uživatele - 144.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durman, 14.4.2010
Je to téma"Mladý durman, co s ním"
Durman, 11.4.2010
Jaké barvy ho máte?My máme růžový žlutý.Ze zkušenosti vím, že růžový pučí dřív než žlutý.A také je na podzim uřežeme, občas přes zimu zalejeme, najaře vyhodíme ven.Chvíli jim to trvá, ale znovu vypučí.Tak to nevzdávejte, vydžte,vyhodit ho můžete... celý příspěvek >
Phaleonopsis - uschl stonek, 19.3.2010
Ne, nevyhazujte,ustřihněte suché stonky a ona si časem-možná za měsíc ale i třeba za půl roku-vyžene nový a pokvete zase.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 19.3.2010 Obsahuje fotku
Ještě něco vám posílám
Chlupáčci, 18.3.2010
Milí přátelé, už dlouho jsme si "nepovídali" o našich chlupáčcích. Máme už jen 2 kočičky. Kluci nás nedobrovolně opustili. No jo, myslivci a jiní zlí lidé. A taky auta. Takže holky chlupatý máme jen doma.
Paludárium, 15.3.2010 Obsahuje fotku
Děkuji za reakci.Takže: není to klasické paludko, ani ve skle, ani do obýváku.Máme zimní zahradu a chceme na na jednu stěnu udělat něco jako   "jungle"Kytky: orchidky, tylandsie,kalotea, anturia.neoregelie, parožnatky... celý příspěvek >
Phalaenopsis - škůdce, 15.3.2010
Pak je ještě sbírame "manuálně".To znamená, že ty mršky uchoštˇourem rozmašíruju.Ten recept jsem nezkoušela, nebyl čas, ale už asi nemusím, že?Poradily mi vkvětinářství na červce NURELLE D.
Paludárium, 13.3.2010
Má někdo skušenost nebo dobrý nápad na vytvoření většího paludária doma?Na orchideje, tylansie... Může někdo poradit?
Mladý durman, co s ním?, 13.3.2010
Tyto durmany mají asi 6 let.Je z jedné rostliny, každý rok na podzim ořezaný a na jaře začne obrážet.První rok to byla malá rostlina, ale každýrok se zvětšuje a musí přesazovat do stále většího květináče.Dnes je máme užve velkých kastlech co jsou na... celý příspěvek >
Phalaenopsis - škůdce, 12.3.2010
 Jo červci.Hledala jsem anašla recept/nemám vyzkoušeno, našla jsem to před chvílí)takž.:půl lžíce mycího prostředku,1l vody,1lžíce lihu.Musím to skusit, na orchidejích je mám taky.
Mladý durman, co s ním?, 9.3.2010 Obsahuje fotku
Tyto durmany neboli datury máme už pár let.Na zimu ořezat pilou, dát nékam, kde není moc zima.Když vzpomenu, tak je trochu zaliju.Ale v létě se musí zalévat hodně.Tyto velké i 4krát denně.Rozmnožuji řízkama, docela rychle a rád pouští kořeny.
Phalaenopsis - škůdce, 8.3.2010
Musíte se přihlásit jménem, nejen jako host apak to půjde.D
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 8.3.2010
Paní Sopuchová, ty vaše vandy---to je něco!
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.3.2010 Obsahuje fotku
Tak teda posílám obrázky.Kvetou, ale asi se málo fotí.
Letnění orchideje na terase?, 10.8.2009
máte pravdu.Venku máme všechny co jste napsal, a ted´ mi kvete oncidium a katlea a taky paphilopedium.Ale orchideje musí být v polostínu.Vandě roste 3list od vánoc co odkvetla.Ale hodně rosíme a podléváme vodou aby měly vlhké klima.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika