|
Příspěvky uživatele - 4.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Campanula zvonek nevěsta, 1.2.2010  Micuko, ještě jeden snímek jsem objevila, a to je vlastně sedmý druh ibišku co mám doma. |  | Campanula zvonek nevěsta, 1.2.2010 Zdravím, každý rok jezdím pravidelně na výstavu fuksií do Buchlovic u Uherského Hradiště, kde se prodávají i jiné kytky. Mají tam moře ibišků všech barev, prázdné i plnokvěté. Už mám doma šest barev. Nejvíce se mi líbí žlutý plnokvětý a... celý příspěvek > |  |
|  | Campanula zvonek nevěsta, 1.2.2010  Dobrý den Micuko, děkuji za radu pro nevěstu. Ještě k tomu ibišku Vám poradím. Nesmíte se bát ho oholit v únoru, ikdyž má pupeny na květ, to všechno dožene do léta. Jakékoliv hnojivo, co mi zbyde při hnojení muškátů použiji i na ibišek a v polovině... celý příspěvek > |  | Kejklířka - může být pouze ve stínu?, 1.2.2010 Kejklířku si vysévám do truhlíku za okno začátkem dubna. Nesmí se semínka sadit hluboko, pouze zatlačit a pak rosit, aby byla půda stále vlhká. Pro zrychlení růstu, zakryji truhlík fólií. Má ráda polostín a hodně vody. Taky se po odkvětu... celý příspěvek > |  | Mladý durman, co s ním?, 31.1.2010 Myslím, že nejdříve do květináče po jedné rostlině a pak až zesílí, tak příští rok i do volné půdy. Teď mě ale napadá jestli to není spíše "andělská trumpeta" než durman. Nevím jestli se durman sadí ze semínek, trumpety ano a je to pěkný... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 31.1.2010  Zdravím Micuko, koukám, že je na zahradě i paní Berta a tak zdravím Vás obě! Nevím co jsem to vlastně provedla s tou nevěstou a ženichem když čtu vaše rady, asi jsem jí přehnojila. V knize jsem vyčetla, že má ráda vápník a tak jsem k těm skořápkám... celý příspěvek > |  | Anturie - Co to může být?, 31.1.2010 Mám úplně stejný problém jako Vy. Taky mám dva roky starou anturii a stejně postižené listy. Takhle reaguje kytka na přelití. Nevím jestli se tato kytka má rosit, ale časté zalévání jí asi určitě neprospívá. Kamarádka jí má nádherně... celý příspěvek > |  | Mladý durman, co s ním?, 31.1.2010 Určitě bez květináče, aby zesílel, pak bude hodně kvést. |  | Mladý durman, co s ním?, 31.1.2010 Dobrý večer, já pěstuji durman pouze v květináči. Vím, že jej v létě sadí do půdy, ale na zimu musí do sklepa, neni to venkovní trvalka.Potřebuje hodně hnojit a zalévat, pak krásně kvete. Na zahradě přežije i vedra lépe než v... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 31.1.2010 Ahojky Berti, taky se už nemůžete dočkat jara? Za okem stále kraluje kopa sněhu, ale mě to neodradí od pěstitelských příprav letniček. Už se nemůžu dočkat až vykoukne konečně hřejivé sluníčko . Je pravda, že jsme si u nás na jižní Moravě odvykly... celý příspěvek > |  |
|  | Co do truhlíku?, 30.1.2010  Dobrý podvečer, tuhle kombinaci různých barev převislých muškátů v jednom truhlíku už sadím několik let, protože je to hezky pestré.. V samozavlažovacích na jihozápadě by se jim dařilo lépe, ale to mám v plánu až časem, protože výměna dvaceti... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 28.1.2010 Dobrý večer, tak dám Vám jednu dobrou radu pro začátek. campanullu nekombinujte s kytkami, které mají rády hodně vody, to by jste o ní v krátké době přišla. Chce málo zalévat, a to jen do misky, a taky má ráda vápník. Nejlepší hnojivo jsou... celý příspěvek > |  | Co do truhlíku?, 28.1.2010 Dobrý večer, s bakopou múžete nakombinovat jakýkoliv vysoký muškát, nemusí mít jen malý vzrůst. Videla jsem vloni na oknech v truhlíku cihlový vysoký muškát a mezi ním bílou bakopu. Vypadala to moc hezky. I anglický muškát má krásné... celý příspěvek > |  | Růže a sníh, 26.1.2010 Paní Šárko, buďte ráda, že jsou růže pod sněhem. Horší by bylo, kdyby nebyl žádný sníh, to by mrazivé teploty udělaly svoje. Pod sněhovou peřinou jim určitě není zle a ta vláha až sníh roztaje je jim jen ku prospěchu. Mám taky novou popínavku na... celý příspěvek > |  | Pěstování orchidejí, 23.1.2010  Souhlasím s Vámi Věrko. To zalévání pod tekoucí vodou není to pravé ořechové pro orchidejky. Voda má být odstátá s pokojovou teplotou, ne studená z kohoutku. Já zalévám pravidelně každou sobotu, mezitím v týdnu rosím listy a občas přihnojím.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|