Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvetení vinné révy, 15.8.2006
Je spletená počasím, normální to není, ale stává se to.
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 12.8.2006
Velmi brzy z jara /jen co sleze sníh/  posypat záhony Casoronem G. v množství dle návodu. Je to selektivní půdní herbicid do ovocných stromů a keřů. Pak aspoň měsíc půdu neokopávat, aby se vytvořila herbicidní vrstvička, dále je lehounce kypřit... celý příspěvek >
Lebeda v travniku, 10.8.2006
Často sekejte, až se tráva vzpamatuje, tak lebeda neporoste.
Prosím o radu. Je to kiwi a jaké?, 10.8.2006
Spíš to bude nějaká tykvička.
Rajčata, 10.8.2006
Je to i odrůdou, třeba to dělá odrůda Tornádo.
Jak se zbavit přesličky, 6.8.2006
Roundup na přesličku nepůsobí. Zkuste BASTA.
klíšťata na zahradě, 6.8.2006
Klíšťata roznášejí ptáci a jiní živočichové. Takže docela marný boj. Zahradu máme asi 5 km od nejbližšího lesa a klíšťata máme asi 3 roky. Zatím je chytá jen pes. Tráva se musí sekat, živý plot jsem několikrát stříkal Zolonem. Letos bylo jen jedno!
odstraneni mechu, 4.8.2006
V brzké době bude přípravek proti mechu skutečně účinný /trávník, cesty..../, je ve stadiu schvalování.
Je možné, aby mi škvor vyžíral dírky v listech?, 4.8.2006
Švor je užitečný, protože je všežravec. Samozřejmě ožírá i kytky. Pro mně to je docela sympatický živočich a z prádla ho vyklepete a určitě Vás klíšťkami necvakne, na to je nemá. Chemie ho nechává klidným, tak jedině dřevitou vlnu do květináčů,... celý příspěvek >
Wistaria, 4.8.2006
Mám bílou a fialovou Wistarii - 5 let nic. Vždy jsem jí seřezal zmrzlé výhony a zakrátil na několik málo oček. Až nyní začátkem srpna z houští propletenců začíná ta fialová kvést a docela hodně /obě jsou roubované/. Vydržet a trošku hnojit /2x... celý příspěvek >
Přísavník, 4.8.2006
Tak ho sázejte až před tu obrubu, chvíli poroste po zemi a pokud se nepošlape, pak poroste mohutně do výšky. Skály taky porůstá podle svého. A severní strana mu nevadí, jen nemá tolik vybarvené podzimní listy, ale to je detail. Ten můj je vsazený jen... celý příspěvek >
mravenci, 29.7.2006
Dováží se pod názvem Sumithion, dá se běžně koupit. Je dvakrát silnější než Metathion.
Hryzec, 29.7.2006
Měli jsme jich plnou zahradu, zničili i vzrostlé stromy. Někdo mi poradil pryšec křižmolistý. Hryzec opravdu zmizel. Spíš si myslím, že vyhynul sám od sebe. Do zahrad se nemá kudy dostat z venku /blok se silnicí kolem/.
Jak se zbavit pařezů?, 16.7.2006
Navrtata díry a nasypat močovinu a zakrýt posečenou travou. Z chvíli tam porostou houby a tlení se zrychlí.
cibule v kvetu dotaz, 16.7.2006 Obsahuje fotku
To by neměla tedy kvést, to jí něco je. Třeba namrzla, nebo byla moc velká sazečka... Jíst se to dá, zas nějaký extra rozdíl to není, ale nedá se skladovat, už jen vykvete a odumře.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika