|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co Vaše réva? (rok 2011), 12.3.2011 Je to brzo, ale zjistil jsem, že réva už pláče. Konkrétně odrůdy Vroege vander Laan a Suručenský. Hradec Králové. |  | Jarní výsadba, 10.3.2011 Můžete, jak to stav půdy dovolí. Česnek co nejdříve, cibuli až koncem března, začátkem dubna, aby ještě nenamrzla. |  |
|  | Réva vinná, málo narostla, 9.3.2011 Já bych řezal na dvě očka, aby nebyl kmínek nastavovaný někde v polovině. Taky nebude dostatečně vyzrálý, pokud tak málo narostl. Na dvě očka, letorosty vyvazovat a vylamovat fazochy a nechat růst do výšky. Příští rok zapěstovat kmínek a druhý... celý příspěvek > |  | Rez na čapíky, 8.3.2011 To ne. Spodní voda je několik metrů hluboko, starou, zhruba šestimetrovou studnu máme suchou. Tak schválně letos uvidím, řezal jsem někdy kolem 20. února. |  | Rez na čapíky, 8.3.2011 Mně réva pláče pokaždé, i když řežu třeba už v lednu či únoru. |  | Náhrada za kuprikol, 8.3.2011 Do rajčat a okurek zkuste Ortivu, má asi nejlepší účinek a OL jen 3 dny. Brambory bych stříkal Acrobatem nebo Ridomilem. Samotný mancozeb /Dithane/, složka Acrobatu a Ridomilu, je málo účiný. Zrovna tak samotná měď /Kuprikol, Champion/ je už... celý příspěvek > |  | Likvidace akátu, 7.3.2011 Teď na jaře před mízou skácet a pařez zatřít Roudupem nebo Garlonem. Přírodně to není, ale nepoškodíte tím okolí a je to většinou 100%. |  | Houbomilka česneková, 7.3.2011 Já stříkat budu.Vloni jsem měl jen pár česneků a byly divné. Až bude pár dnů tepleji (kolem 10°C), tak ho stříknu Karatem nebo Reldanem. Stejně to je ale divné, široko daleko nikdo česnek nepěstuje a ta potvora asi skutečně u mě škodí. Nebo... celý příspěvek > |  | Odměřování ochraných přípravků, 6.3.2011 Dá se velmi velmi přibližně říci, že jeden mililitr sypkého přípravku je jeden gram. Já si vážím v práci, takže pohoda. |  | Loni zakoupený substrát, 5.3.2011 Já výsev zaleju Merpanen nebo Previcurem a vždy OK. |  |
|  | Číhání na jaro, 5.3.2011 Dnes poprvé večer zpívají kosi. HK. |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.3.2011 Já počkám na ty lísky a angrešt. |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 4.3.2011 Dnes jsem koukal na lísky na parkovišti u Baumaxu v Hradci Králové a jehnědy jsou už protáhlé a třaslavé, ale nepráší. Doma jsou angrešty před rozpukem - pokud nebude moc zima, tak za týden, deset dnů to bude na postřik akorát. |  | Sladký angrešt a rybíz pro děti, 3.3.2011 Je to pravda, ale já jsem jako malé robě zásadně pojídal angrešt nezralý. |  | Číhání na jaro, 3.3.2011 Já jsem dnes přišel z práce trochu dříve, tak jsem okopal a zalil jahody, prokypřil česnek hráběmi napříč řádků, jak doporučuje pan Kozák - už je vylezlý. Do malin jsem nasypal zbytek Casoronu G proti plevelům a ostříhal tavolníky a taky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|