Příspěvky uživatele - 102.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okousané jabloně, 3.3.2010
Pane Vysloužil, děkuji Vám za informaci o následcích okousání kmínků v dalším roce. Raději ty poškozené stromky, které jsem pro letošek zachránila, odstaraním. Lyko je pryč, takže příští rok by z nich asi nic nebylo. Když pořídím nové, tak mi za rok... celý příspěvek >
Hryzec, 3.3.2010
Jo řebčík mám na zahradě odzkoušen a dávala jsem jej mezi tulipány, narcisy a lilie. A pořídila jsem si v supermarketu pípadlo do země (ale na baterky, ne solární, ten funguje na figu). Zmizeli mi krtkové i hryzce se výrazně omezili. A pak je jedna... celý příspěvek >
Okus stromků zvěří, 3.3.2010
Také patřím mezi "šťastlivce" s okousanými stromky a vzali útokem jabloně a částečně i hrušku, třešně a ringlóty. Ty poslední asi nebyly moc chutné, protože jdou ošetřit. Neměla jsem stromky chráněné pletivem. Slyšela jsem, že jako rychlá... celý příspěvek >
Řebčík, 3.3.2010
Opravuji informaci. Namořila jsem jej proti plísni.
Řebčík, 3.3.2010
Chci dnes zasadit řebčík, který jsem neastihla dát do země na podzim. Namořila jsem jej plísni, ale nevím jak hluboko jej mám zasadit. Odpovězte mi, prosím Vás. Poslední se mi rozpadl na kaši. A ještě cibuloviny. Mám docela hodně cibulek tulipánů,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika