|
Příspěvky uživatele - 45.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sousedka klepna, 2.3.2010 Zdravím, jak to tu čtu, tak už mě napadá snad jen elektrický ohradník. Ale vážně, pozvěte soudedku na kus grilovaného masa a nějaké to pivko a uvidíte jestli se něco změní. Hodně zdaru! |  | Založení trávníku, 1.3.2010 I já uvažuji o gazonu. Můžete mě prosím s praxe poradit jaké množství je potřeba na 300m2? Dodrželi jste předepsané množství výrobce nebo byla spotřeba větší. |  |
|  | Co je tohle za breberu?, 30.1.2010 Nevím jak se jmenuje, objevila jsem ji na klívii, ale zbavila jsem se toho tak, že jsem si vzala štěteček, olej a každýho jsem potřela jedlím olejem, kořeny jsem vyprala v čisté vodě a nechala 1 den oschnout. Druhý den jsem rostlinu důkladně... celý příspěvek > |  |
|
|
|