Příspěvky uživatele - 92.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lacný olej z hypermarketov, 26.12.2010
V hypermarketoch sa občas objavia veľmi lacné syntetické a polosyntetické oleje do motorov. Mám malotraktor, kultivátor, pílu, auto a rozmýšľam o ich kúpe a použití. Dá sa veriť tkvalite týchto olejov? Bol tam dokonca aj náš Mogul Alfa 4 T... celý příspěvek >
Lieska málo kvitne, 26.12.2010
Mám štyri známe odrody liesky a všetky veľmi málo kvitnú, dobre rastú a málo rodia. Mám ich na východnom svahu s ílovitou pôdou pri slivkách, ktoré rodia nadmieru. Za desať rokov som nezobral ani hrnček lieskovcov. Susedove liesky v kotline, kde sú... celý příspěvek >
Spomalenie rastu, 26.12.2010
Desaťročné už merajú 3 metre. Počul som o podrezaní kmeňov motorovou pílou. Nepáči sa mi to, ale ako ich zastaviť v raste?
Spomalenie rastu, 25.12.2010
Mám záhradu s vysokou hladinou spodnej vody. Jablone na M9 mi rastú veľmi silno. Skúšal som krúžkovanie, škrtenie drôtom ale s malým efektom. Ohýbanie konárov tiež veľmi nepomáha. Nerád by som ich vyrezal, preto príjmem každú radu, čo pomôže spomaliť... celý příspěvek >
Vzrostlý ořešák nerodí, 23.12.2010
Zmlátiť tak, aby sa polámali konce konárov. Strom tam vyšle živiny a tie ovplyvnia tvorbu kvetných pukov.
Stratifikácia broskýň, 23.12.2010
Je potrebné kôstky broskýň stratifikovať 100 dní alebo stačí ich na jar rozlúsknuť, prípadne naštrbiť a vysiať?
Pravokorenné sadenice, 19.12.2010
Na nadzemnej časti kmienka som vlani spozoroval asi 3 mm veľké pľuzgiere, ktoré sa dali rozpučiť ako larvy. Postriekal som ich olejovým predjarným postrekom na stromky a parazity po čase zahynuli. Vie niekto, aký škodca to mohol byť?
Stárnutie oleja, 18.12.2010
Keďže pílim len občas drevo do krbu, fľaša oleja do benzínu mi vydrží aj niekoľko rokov. Rovnako aj bandaska oleja na mazanie reľaze, ktorú som dávnešie veľmi výhodne kúpil. Vie mi niekto povedať, ako rýchlo prebieha degradácia oleja? Možno motorový... celý příspěvek >
Hnojení broskvoní, 17.12.2010
Ja pár krát do roka polejem stromy močovkou zo žumpy a susedia sa nestačia čudovať, akú mám obrovskú úrodu ovocia aj bez ďalšieho hnojenia. A to všetkého.
Čerešňa na višnovom podpníku, 17.12.2010
Chcem dopestovať čerešňu menších rozmerov, preto ju chcem zaštepiť do višne. Ovplyvní to jej rast a vlastnosti?
Altanova, 16.12.2010
Chcem zasadiť Altanovu ringlotu, neviem aké má nároky a negatívne vlastnosti. Odporúčate mi ju alebo iný druh slivky?
Karosia, 16.12.2010
Má niekto skúsenosti s marhoľou odolnou proti Šárke? Mám dojem že je to Karosia. Ako chutí?
Jabloň na dule, 16.12.2010
Nemám možnosť zohnať podpník M27, preto by som sa pokúsil zaštepiť Rubinolu do dule. Sused štepil jablká do hrušky a rodia mu. Zrastie dula s jabloňou?
Jak pěstovat Kumoi?, 15.12.2010
Zabudnite na Kumoi, nemá dobrú chuť. Pestoval som ho 5 rokov a potom som ho zlikvidoval. Hrušky sú lepšie.
Jakou třešeň, 15.12.2010
O ktorú čerešňu nemá záujem ani červík, o tú by som nestál. Asi nebude mať valnú chuť. Červík najlepšie vie, čo je dobré.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika