Příspěvky uživatele - 215.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakládám malý sad, poraďte s rozložením stromků., 12.4.2007
Pravda, výsledkem by byla spíš lesostep než prales, ale dostatek slunce a vzdušnost půjde v těchto tvrdších podmínkách stromům k duhu.
Zakládám malý sad, poraďte s rozložením stromků., 12.4.2007
Výhodou starších odrůd, které se daří v blízkém okolí, je, že jsou vyzkoušené a je pravděpodobné, že se budou dařit i vám. Ale asi je nekoupíte v obchodě. Nové odrůdy jsou (možná jen dočasně, jak upozorňuje p. Vysloužil) odolné proti nemocem, ale... celý příspěvek >
Prosím, poradí mi někdo?, 11.4.2007
Souhlasím s paní Jarmilou. Možností je mnoho, vhodná by byla napříkllad hlohyně šarlatová. Částečně neopadává, takže není v zimě zcela holá, na jaře bohatě kvete a na podzim a i v zimě má spoustu bobulek - podle odrůdy červených nebo žlutých. V každé... celý příspěvek >
Panenské české, 10.4.2007
Obávám se, že to, co popisujete, nebylo pravé Panenské české. To pravé je malé, spíše růžovonachové než jasně červené, s dužninou bílou, sladké se specifickou příchutí. Jestli chcete přesně to, co pamatujete z dětství (popisu by mohlo odpovídat např.... celý příspěvek >
Jak se jmenuje odrůda jabloně?, 7.4.2007
Mám dva tipy - zkuste si vyhledat obrázek odrůdy Astrachán bílý nebo Stark Earliest.
Světlice,mák,tobolky černuchy, 7.4.2007
Mák i světlici můžete vysévat do volné půdy, jakmile to podmínky dovolí - jestli nežijete někde na horách, kde ještě leží sníh, tak už teď. S černuchou zkušenost nemám.
žlutá kopretinka, 6.4.2007
Existuje kytička, která vypadá tak trochu jako žlutá kopretina a jmenuje se česky kamzičník, latinsky Doronicum. Zkuste si najít obrázek, jestli je to ta vaše
Vhodnost odrůdy podle oblasti., 5.4.2007
Z ovocných stromů vyšší hladinu spodní vody relativně nejlépe snáší slivoně. Jestli správně rozumím vašemu popisu, zahrada se svažuje k severu, tedy nejvýše položené místo je na jihu. Pokud byste tam vysadil ořešák, zastínil by vám celou zahradu. Než... celý příspěvek >
Jablka - kohouťata, 5.4.2007
Pravé Panenské má dužninu bílou. Růžovou dužninu mívá Červené tvrdé nebo Kalvil červený podzimní.
borovice lesní, 4.4.2007
Předpokládám, že je to váš les :-). Nenapsala byste asi "na poli jsem našla brambory a zkusím si je zasadit..." Pokud ten les náhodou váš není ¨, poohlédněte se někde jinde - třeba v příkopu, na mezi ...
Olše, 31.3.2007
Olši zelenou nabízejí Lesy ČR, SZ Týniště nad Orlicí
Rozmnožování ruží, 28.3.2007
4.28 To se mi nezdá. Kdyby byl tak velký mráz, že by zmrzly i kořeny, zmrzly by přeci i ušlechtilé části  očkovaných růží. Ten důvod je spíš, že při očkování získá školkař jeden keř z jednoho očka, pří řízkování potřebují celý řízek - asi 5... celý příspěvek >
Smrk ztepilý, 26.3.2007
Možné to je, množí se tak kultivary, obyčejný smrk je snadnější množit semenem. Dělá se to v červenci, ve skleníku, s použitím stimulátorů. V přírodě někdy zakoření i větvičky přilehlé na zemi (obdoba hřížení)
Rdesno, 24.3.2007
Zkuste si zadat do vyhledávače Fallopia baldschuanicum nebo Fallopia aubertii, případně Polygonum baldshuanicum nebo Polygonum aubertii. A nečtěte stránky školkařů a obchodníků, ti zdůrazňují jen přednosti a nedostatky zamlčují. Ostatní je na vás,... celý příspěvek >
Rdesno, 24.3.2007
Dobře to zvažte, rdesno je vzrůstné až moc. Když vidím nějakou rdesnem "postiženou" zahradu, mám dojem, že jeho název souvisí se slovem "rdousiti". To je asi nejlepší rada, jakou vám mohu dát.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika