|
Jakou odrůdu malin vybrat?, 13.4.2010 Viz výše :) Tyto polské odrůdy jsem koupil v Želešicích (od Brna v tom prvním zahradnictví) Zdenek |
 |
Sloupovitý ostružiník Navaho, 12.4.2010 Díky Mirku, nejdřív musím koupit :o) Zdenek |
 |
|
 |
Třešeň, dotaz začátečníka, 12.4.2010 Tak já jsem si koupil po nastudování x recenzí Burlat na podnoži Colt. |
 |
Jakou odrůdu malin vybrat?, 12.4.2010 Dobrý den, původně jsem si chtěl koupit odrůdy malin Ada, nebo Madea (tady na webu docela chváleny).Jenže v okolí jsem je nemohl sehnat, tak jsem koupil odrůdu POLANA.Nemáte je někdo?Jen jsem někde četl, že je to polská odrůda.Díky. |
 |
Sloupovitý ostružiník Navaho, 12.4.2010 Děkuji "Romilo",takže myslíte že je lepší vysadit na podzim? Zdenek |
 |
Sloupovitý ostružiník Navaho, 11.4.2010 Já jsem našel pár fotek ze Star.. kde měli plod téměř přez celou ruku.Ale ani o pěstování toho není moc napsáno.Hlavně jsem chtěl někoho kdo je má delší dobu. Zdenek |
 |
Sloupovitý ostružiník Navaho, 11.4.2010 Dobrý den, uvažuji o zakoupení tohoto ostružníku.Na zahradě nemáme moc místa, tak mě zaujal tenhle sloupovitý.Co jsem se díval na net, tak moc informací jsem k tomu nenašel.Zajímalo by mě jestli ho někdo nemá-jeho zkušenost s pěstováním,... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrůdu bych si měla koupit?, 1.4.2010 Děkuji Vám Lído :o) |
 |
Jakou odrůdu bych si měla koupit?, 31.3.2010 Tak jsem dnes koupil ten Syllit 65 WP Mám u té broskvoně postříkat jen ty větvičky, nebo i kmínek?Jsou tam sáčky po 5g tak předpokládám že mi toho plno zůstane vzhledem k tomu, že budu stříkat jen letos vysazený stromek.Můžu to zužitkovat i na něco... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrůdu bych si měla koupit?, 31.3.2010 Děkuji pane Vysloužile, kupoval jsem v tady často zmiňovaných Želešicích.Raději zakoupím Sylit a o víkendu postříkám.Když jsem zahradu kupoval, ani jsem nevěděl co mě vše čeká, jó člověk se učí pořád :o) |
 |
|
 |
Jakou odrůdu bych si měla koupit?, 31.3.2010 Mám to tedy ještě posříkat, i když je to narašeno? |
 |
Jakou odrůdu bych si měla koupit?, 31.3.2010 No to právě nepostříkal, někde tady jsem čet, ře první rok po výsadbě se stříkat nemusí.Na podzim samozřejmě už postříkám. |
 |
Merunka letní řez, 31.3.2010 Dobrý den, měl bych dotázek, loni na podzim jsem koupil zahradu.Mám tam jednu meruňku, je to takové koště-úzké a vysoké (stromy byly nasázeny hodně u sebe).Jde mi o to, jestli ji můžu v létě snížit?Strom je asi 7m vysoký.To stejné mám i u... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrůdu bych si měla koupit?, 31.3.2010 Původně jsem si broskvoň na zahradu vysazovat nechtěl, ale poté co jsem začal navštěvovat tyhle stránky, tak jsem se také rozhodl pro Redhaven.Vysadil jsem ji asi 14dní zpět a už krásně raší. |
 |
Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 31.3.2010 Řekl bych že ano, ale teď jste mě trošku znejistil.Pokud to budou mít i letos, vyfotím to. |
 |