|
Příspěvky uživatele - 217.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název stromu hledám, 24.8.2009 Tak musím říct, že tento tvar bych nepoužila. Ale jsem ráda, že jste to vyřešil do konce. Tak se člověk na těchto stránkách přiučil i něčemu jinému, než rostlinám. |  | Květinové lemy záhonků - z čeho je máte?, 21.8.2009 Já jsem moc spokojená s phloxem. Ale ten nízký polštářový. Mám to právě na jižní straně. Na jaře je krásně barevný a potom je z toho nízký zelený lem. |  |
|  | Název stromu hledám, 21.8.2009 Asi jo, asi máte pravdu. |  | Název stromu hledám, 20.8.2009 Řekla bych, že "nahovětvece", i když samotné mně líp zní tvar "nahovětevce". Byla bych zvědavá, jaký tvar je správný. |  | Hortenzie, 10.8.2009 Musím se zastat Lídy, dotaz pokládala Jana. Paní Lída v květnu psala, že je zvědavá, jestli jí hortenzie vykvete a teď psala, že vykvetla. |  | Jak mít spoustu krásných jiřin?, 4.8.2009 Nemám zas tak moc zkušeností, ale s nákupem hlíz jsem jednu zkušenost udělala. Měla jsem vybrané druhy jiřin a kupovala hlízy ve specializované prodejně Flory. Ani jedna jiřina mně nevyrostla. Už od pohledu totiž ani nevypadaly nějak dobře. Jenže v... celý příspěvek > |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 29.7.2009 Aha, to je pravda. Raději s tím počkám do jara. Bylo by mě toho oleandru líto, kdyby vymrzl, je už dost vzrostlý. Děkujem za upozornění. |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 27.7.2009 Já budu taky na podzim přesazovat do země. Jsme na jižní Moravě. Na jaře taky podám zprávu, jak přežil. |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 24.7.2009 Myslíte tím venku, že ho máte zasazený v zemi nebo v květináči a ponechaný venku? Já bych ho měla moc ráda v zemi, protože přes zimu nemám doma nikde takovou chladnou místnost a vždycky ho napadnou puklice. |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 21.7.2009 Fíkovník jsme přes zimu venku měli, na podzim jsme přesadili z květináče do země. Byl přikrytý a na jaře krásně obrostl. A v zemi viditelně roste líp než v květináči. Ale oleandr bych se přece jenom bála. |  |
|  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 21.7.2009 Bydlím na jižní Moravě, takže zimy jsou mírnější, ale ač bych moc ráda, tak bych měla strach mít oleandr trvale venku. Zatím ho mám na terase a jak jdou teploty na -5 st., tak ho dávám dovnitř. Ale bohužel nemám možnost chladné místností, je v... celý příspěvek > |  | Plamínek, 21.7.2009 Dobrý den, koupila jsem si plamének s označením "Nelly moser", chtěla jsem ho kombinovat s růží v tmavočervené barvě. Bohužel, když rozkvetlo první poupě, bylo ve fialové barvě. Vypadá to na plamének "Jackmanii". Tyto dvě barvy k... celý příspěvek > |  | Neznámý keř, 21.7.2009  Dobrý den, viděla jsem v Chorvatsku keř, který nádherně kvetl. Nevíte někdo, co by to mohlo být? |  | Růže New Dawn, 22.6.2009 Chtěla bych vysadit živý plot z růží. Celková délka bude asi 6 m. Myslela jsem na New Dawn, ale nejsem si jistá, jestli může být bez opory. Chtěla bych raději růže jen tak volně rostoucí, ale potřebovala bych výšku 2-2,5 m. Bude tato růže vhodná? |  | Růže do předzahrádky, 22.6.2009 Moc vám všem děkuji za rady. Vyrazím do růžové školky a už se těším na vybírání. Měla jsem představu sv.růžové barvy a na zeď (ta je bílá) jednu pnoucí v červené. Teď budu o té červené přemýšlet, jestli je vhodná, jak píše paní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|