Příspěvky uživatele - 217.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Název stromu hledám, 24.8.2009
Tak musím říct, že tento tvar bych nepoužila. Ale jsem ráda, že jste to vyřešil do konce. Tak se člověk na těchto stránkách přiučil i něčemu jinému, než rostlinám.
Květinové lemy záhonků - z čeho je máte?, 21.8.2009
Já jsem moc spokojená s phloxem. Ale ten nízký polštářový. Mám to právě na jižní straně. Na jaře je krásně barevný a potom je z toho nízký zelený lem.
Název stromu hledám, 21.8.2009
Asi jo, asi máte pravdu.
Název stromu hledám, 20.8.2009
Řekla bych, že "nahovětvece", i když samotné mně líp zní tvar "nahovětevce". Byla bych zvědavá, jaký tvar je správný. 
Hortenzie, 10.8.2009
Musím se zastat Lídy, dotaz pokládala Jana. Paní Lída v květnu psala, že je zvědavá, jestli jí hortenzie vykvete a teď psala, že vykvetla.
Jak mít spoustu krásných jiřin?, 4.8.2009
Nemám zas tak moc zkušeností, ale s nákupem hlíz jsem jednu zkušenost udělala. Měla jsem vybrané druhy jiřin a kupovala hlízy ve specializované prodejně Flory. Ani jedna jiřina mně nevyrostla. Už od pohledu totiž ani nevypadaly nějak dobře. Jenže v... celý příspěvek >
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 29.7.2009
Aha, to je pravda. Raději s tím počkám do jara. Bylo by mě toho oleandru líto, kdyby vymrzl, je už dost vzrostlý. Děkujem za upozornění.
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 27.7.2009
Já budu taky na podzim přesazovat do země. Jsme na jižní Moravě. Na jaře taky podám zprávu, jak přežil.
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 24.7.2009
Myslíte tím venku, že ho máte zasazený v zemi nebo v květináči a ponechaný venku? Já bych ho měla moc ráda v zemi, protože přes zimu nemám doma nikde takovou chladnou místnost a vždycky ho napadnou puklice.
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 21.7.2009
Fíkovník jsme přes zimu venku měli, na podzim jsme přesadili z květináče do země. Byl přikrytý a na jaře krásně obrostl. A v zemi viditelně roste líp než v květináči. Ale oleandr bych se přece jenom bála.
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 21.7.2009
Bydlím na jižní Moravě, takže zimy jsou mírnější, ale ač bych moc ráda, tak bych měla strach mít oleandr trvale venku. Zatím ho mám na terase a jak jdou teploty na -5 st., tak ho dávám dovnitř. Ale bohužel nemám možnost chladné místností, je v... celý příspěvek >
Plamínek, 21.7.2009
Dobrý den, koupila jsem si plamének s označením "Nelly moser", chtěla jsem ho kombinovat s růží v tmavočervené barvě. Bohužel, když rozkvetlo první poupě, bylo ve fialové barvě. Vypadá to na plamének "Jackmanii". Tyto dvě barvy k... celý příspěvek >
Neznámý keř, 21.7.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, viděla jsem v Chorvatsku keř, který nádherně kvetl. Nevíte někdo, co by to mohlo být?
Růže New Dawn, 22.6.2009
Chtěla bych vysadit živý plot z růží. Celková délka bude asi 6 m. Myslela jsem na New Dawn, ale nejsem si jistá, jestli může být bez opory. Chtěla bych raději růže jen tak volně rostoucí, ale potřebovala bych výšku 2-2,5 m. Bude tato růže vhodná?
Růže do předzahrádky, 22.6.2009
Moc vám všem děkuji za rady. Vyrazím do růžové školky a už se těším na vybírání. Měla jsem představu sv.růžové barvy a na zeď (ta je bílá) jednu pnoucí v červené. Teď budu o té červené přemýšlet, jestli je vhodná, jak píše paní... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika