|
Příspěvky uživatele - 112.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 10.2.2010 díky za radu Míro. Ptáte se jak rychle to "umírá"? umírá to rychle, jakmile to ucítí zátěž, tak klesnou otáčky nak nějak na polovinu a jede to dál - jakmile zátěž není, otáčky stoupnou tam, kde bymy předtím. Mimochodem vyrovnávač se nachází... celý příspěvek > |  | Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 8.2.2010 nene je to 4 takt |  |
|  | Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 8.2.2010 jak zde napsal už pán předemnou, ani tento motor žádný vzduchový filtr nemá. Ten pseudokarburátor jsem měl venku a je čistý - problém však stále přetrvává. Neví zde někdo, kolik má mít tento motor kompresní tlak? |  | Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 7.2.2010 výkon ztrácí i v čerstvém prašanu kterého unás letos napadlo dost - žádný přemrzlý sníh jsem s tím nefrézoval |  | Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 7.2.2010 Prosím o radu:
Třetím rokem používám frézu od moutfieldu s motorem tecumseh snowking (tuším něco kolem 7,5 koní) a letos poprvé se mi stává to, že když je fráza v provozních otáčkách, tak jakmile se zakousne do sněhu, motor celkem dost ztrácí -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|