Příspěvky uživatele - 65.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neplodící líska?, 4.2.2011
Líska sice nemá semeníky a tyčinky v jednom květu, ale má samičí i samčí květy na jednom keři, tedy o čistě samčí rostlinu se jednat nemůže. Nicméně samičí květy jsou hodně nenápadné, běžně je na keři nepoznáte. Ty samčí jehnědy obvykle ano.... celý příspěvek >
Vaše Top ten odrůdy hrušní, 4.2.2011
Podle samotné výšky se nelze orientovat, hodně záleží ma konkrétním mikroklimatu. Ale ať zvolíte jakkoli, neprohloupíte, všechny 3 jsou kvalitní. Jana je vzhledově asi nejslabší, chuťově možná naopak.
Žluté slivoně, 3.2.2011
Podle listů to budou nejspíš obyčejné žlutoplodé myrobalány - slivoňové podnože.
Drtič od Bosche, 1.2.2011
Drtič jsem měl nejsilnější Al-ko 2500. Nikdy více. Štěpkovač je zelený Einhell New Generation - levný číňan asi za 3 tisíce. Jako všechny podobné ve své třídě štěpkuje frézovacím válcem proti hliníkové stavitelné desce.     Obecně... celý příspěvek >
Prosím poraďte s kombinací zeleniny, 1.2.2011
Nu pravda, mangoldové řapíky si s chřestem splete málokdo. Ale od pravého špenátu jej poznáte jen podle nepatrně světlejší barvy pokrmu, podle chuti určitě ne. Co se týče salátu z mangoldu, není tak křehký jako hlávkový, zato je k dispozici po... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011
Nemyslím si tak úplně, že kadeřavost přenášejí mravenci či mšice. V době, kdy mšice vylézají, je již o infekci víceméně rozhodnuto.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011
Nejméně 20 let překonaná? Vyšlechtěná v Americe byla roku 1955 a koncem 70. let se v našich pomologiích ještě pravidelně neobjevovala.    Jinak souhlasím, že odolnost vůči kadeřavosti je problém. Nepozoruji ani na bělomasých odrůdách typu... celý příspěvek >
Osvědčená odrůda cukety, 1.2.2011
Tož hoďte nějaký recept. Taky se snažím nenechat cukety přerůstat, ale 10 cm mi přijde přeci jen málo. Kolik pak můsíte mít rostlin?
Sekani kopřiv, 1.2.2011
Dobře jdou sekat kopřivy na mixérovém drtiči ovoce (30 roků starý z LET Kunovice). Už se samozřejmě nevyrábí, ale existují moderní drtiče na stejném principu (před pár dny ho tady na foru někdo ukazoval). Ten starý měl dokonce dva nože, které se... celý příspěvek >
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 1.2.2011
Mám limesácký skleník, jsem s ním spokojen, Polykarbonát nemám, asi je taky dobrý.   Protože i mně se pozinek  nelíbil, natřel jsem plechové profily ze všech stran ještě před montáží.  Problém je, že nový plech je mastný a je třeba... celý příspěvek >
Jak silnou kořalku propagujete?, 1.2.2011
Správná koncentrace je ta, která vyhovuje a chutná konzumentovi. Já osobně na 60%ních destilátech nic lahodně sladkého nepozoruji.  Asi su máčka.
Drtič od Bosche, 1.2.2011
Myslím, že jste dávno rozhodnutý pro ten svůj drtič a chcete jen svůj úmysl koupě posvětit.  Recenze jsou pěkné, ale řídit jimi bych byl opatrný. Nenašel jsem uživatele, který by zkusil obojí,  odložil pomaloběžný štěpkovač a oblíbil si... celý příspěvek >
Opylení hrušně hrušní Nashi, 1.2.2011
To nevím. Ale řadu let jsem měl na hrušni přiroubovanou asijskou hrušeň Kumoi (viz stejnojmené vlákno) a byla to spolehlivě širokodaleko jediná asijská hrušeň. Přesto plodila dostatek plodů s vyvinutými semeny. Musela se tedy opylit klasickými... celý příspěvek >
Drtič od Bosche, 31.1.2011
Napřed bych si ten drtič, být Vámi, někde odzkoušel, než si ho koupíte.  Neumím si představit, jek je drtič, při otáčkách 3650/min sekající dřevo, tichý.  Dražší stroje od Bosche jsou oproti těm Alkám, Grizzlym, Hechtům lépe zpracované -... celý příspěvek >
Chci novou meruňku, 31.1.2011
Přiznám se, že s místními prodejci mám jiné zkušenosti. Ovocnou sadbu většinou sami nepěstrují, vozí stromky často z velké dálky. O podnožích mnohdy nevědí nic, někdy je ani nemají uvedené na štítku.     Podnože se liší vzrůstem a... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika