|
Příspěvky uživatele - 174.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Já mám levé ručičky, ale nekritizoval jsem kvalitu OM, ale marketingové fígle Moutfieldu, které by slušná firma neměla používat. Prostě lež nepatří ke slušnému obchodníkovi, to snad mohu tvrdit i s levýma rukama, ne?
Navíc když si srovnáte ceny... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 7.2.2010 Jistě, souhlasím. Ale těžko někdo může rozumět všemu - vy snad také chodíte k lékaři, krov vám dělal tesař a operační systém vašeho počítače jste si také nepsal sám. Jinými slovy žádný prodejce by neměl vysloveně lhát. Pokud ale Mountfiel na svůj web... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 7.2.2010 Mám podobné zkušenosti jako vy. Tchán má OM 952 již ca. 6 let, za tu dobu udělala ca. 100 m3 dřeva a šlape. Za tu doby byla vyměněna spojka (údajně chyby tchána, že řezal s tupým řetězem - nemohu posoudit), dále odešlo čerpadlo a dekompresor.... celý příspěvek > |  |
|
|
|