Příspěvky uživatele - 62.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc s výběrem malého traktoru, 5.6.2010
KategorieB je do 3,5t a 5245 včetně závažího váží 3t.Kategorie T je československá zvláštnost ze kterou nesmíte přes hranice! Na sečení určitě nepotřebujete těžší traktor jak 3t.
Postřik proti pilatce, 20.5.2010
zdravím to znamená že teď už pokud je pilatka už navrtaná tak žádným jiným postřikem ji nezničím, neexistuje něco co by ji zničilo již když je ve plodu?
Hledám radu jakou rotační sekačku, 14.4.2010
Pro výdrž /životnost/ sekačky -kovové šasi, motor ''držák'' B&S, větší plastový koš, pojezd - v této sestavě je dost velký výběr a proto se těžko dá jednoznačně doporučit jednu značku natož typ.Já používám Mountfield 3,5HP 13let a spokojenost, což... celý příspěvek >
Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 14.4.2010
Na You Tube jsou videa s úpravou motoru BS z USA zřejmě pro použití v motokárách-Výměna vačky, hlavy,karburátoru, tlumiče výfuku, sání atd.což pro zahradní techniku je zoufalství.Rozdíly zmiňovaných motorů by mohl vysvětlit někdo ze servismennů a... celý příspěvek >
Dvouletý kvas, 4.3.2010
Dobrý den. Srdečně zdravím, zajímavé a poučné čtení, prosim pokračujte ve slušné diskuzi na úrovni dál.Je vidět, že víte o čem píšete. Já osobně trochu cukru do meruněk dávám. Myslím, že kvalitu a výsledek výrazně ovlivní kvalitní vypálení... celý příspěvek >
Destilace vína - vínovice, 28.2.2010
Z diskuse je zřejmé, že způsobů jak vyrobit vínovici je několik (z kvasnic, matolin, druhák, kvasničák apod ) tak jako její další zpracování. Obsah alkoholu, skladování, a její další využití. Múj kolega používal takový postup a říkal... celý příspěvek >
Destilace vína - vínovice, 13.2.2010
Dobrý den. Zajímavý způsob jak zužitkovat suroviny při výrobě vína. Kvalitní víno nepáli nikdo, souhlasím s Vámi. Mám dodaz k bodu b) pálíte i s matolinama (nepřipaluje se to), nebo vylisujete? Slyšel jsem nároz, že ze slupek... celý příspěvek >
Ručně vrtaná studna, 10.2.2010
Zdravím a děkuji Ronymu za návod na "vráženou" taky jsem slyšel o této možnosti, ale u nás ji nikdo nemá. Naše ves leží na dně jezera a voda je asi ve 3 m. Pod ornicí je těžký slín, někde modrý. Myslím, že to je důvod proč tento způsob... celý příspěvek >
Ručně vrtaná studna, 5.2.2010
Chci se zeptat, jak postupovat, když narazím na vodu. Jak hluboko ještě vrtat?  Voda má stoupat nahoru dnem a bočními stěnami,  čím hlubší tím lepší? Když se dílo podaří mám k čerpání použít darlink nebo ponorné čerpadlo a... celý příspěvek >
Ručně vrtaná studna, 5.2.2010
Dobrý den. Uvažuji o vybudování ručně vrtané studny na užitkovou vodu (WC, zalévání, apd) ve sklepě průměr 20 cm, hloubka asi 4m, uvnitř peforovaná roura PVC. Jaký by měl být vrták a jak postupovat při realizaci tohoto záměru. Viděl jsem... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 5.1.2010
Stačí přefiltrovat přes filtr na kávuco je do překapávače nebo nacpat vatu do trychtýře a prolít to.
Vyrábí se el. rotavátor?, 4.1.2010
Pokud jste kutilský typ a máte vhodné dílenské vybavení/nemusí zase být na úrovni profidílny/,lze el. kultivátor vyrobit z malé převodovky Vari a čtyř /nejosvědčenější počet-dle typu půdy/ nožových sekcí a na ni,,naroubovat,, elektromotor s... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 1.1.2010
Zdravím.Plně chápu váš problém.Malá zahrádka, kterou chcete rád obdělávat pro váš citový vztah k půdě a léta přibývají a zdraví zrazuje.Jsem též po těžkém úrazu páteře a řeším stejný problém.Člověk se nechce smířit se stavem v jakém se nalézá a snaží... celý příspěvek >
El. sněhová fréza Hecht 9160, 20.12.2009
Dobrý den.Prosím o radu.Mám potíže s plotýnkami a chtěl bych jim ulehčit vhodnou mechanizací při odklízení čerstvého sněhu.Jedná se o plochu pouze asi 100 m2/chodník kolem rod.domku/.Našel jsem pouze nabídku el.frézy Hecht 9160.Problem s přívodem... celý příspěvek >
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 27.8.2009
Taky mám sad a hodně trávy na sečení a dělám do zetorem 5211 nezůženým a nevým co je teda na mí soudnosti???Čím bych to měl asi tak dělat těma hračkama co tu doporučujete??!Jo a máte pravdu v tom že v sadu s 5211 je   to opravdu projížďka!!!M:... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika