|
Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010 no nevim, alespon pro amaterku je ta fotka strasne mala abych ji poznala... vetsi nemate? |
 |
Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010 zdravim, tak zde vlozte fotku |
 |
|
 |
Co z toho vyroste?, 29.1.2010 tak prvni obrazek ma barvu jako pivonka ale nezda se mi ze bych takove pivonky mela na zahrade a kdyz leze rebcik tak to jsou takove rakety tluste a smrdi a to druhe denivka.-- |
 |
Poznáte rostlinku?, 29.1.2010 tady je navod, ktery ja vzdy beru z netu kdyz mam neco noveho na celym svete je toho dost. tak kdyby to bylo to same tak zde se to chodi.
BOTANICKÝ NÁZEV:
Selaginella.
POPIS:
Šípatka, vraneček (Selaginella) je zajímavá rostlina, kterou můžete... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 29.1.2010 Dano dik za lichotku ale ja jsem to umazala z duvodu ze to neni diskuze o krase lidi ale o kvetinach..HAHA.. a jestli jsou ostatni jako muj manzel by se jukali na oblicej a kvetim by se nikdo nevsiml tak asi take jsou umazane obliceje... |
 |
Poznáte rostlinku?, 29.1.2010 no ja vam neporadim nevim co to je ale pripomina mi to vraneček -- ale fakt nevim a vy ostatni me tu nekritizujte ja si jen napsala co mi to pripomina , co jsem mela doma, ale toho muze byt vice treba jeden typ je treba ruze z jerycha to jsem mela... celý příspěvek > |
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 29.1.2010 ja mam asi tak 202 nebo tak nejak-- ale ja jsem psala, ze to bude jen takové experimentovani, tak kdo se prilozi a pak si clovek rekne, tak v tolik vysce je takove a v takove zase makove... vim ze treba treba se nekde dari vinu nekde treba... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 29.1.2010  zdravim koukam ze tady je plno kvetin.. no balkonovka to zrovna neni ale nasla jsem par fotek ze zahrady ale jak uz jsemn nekde moc zahradnickych fotek nemam, ale letos bych chtela zacit fotit zahradku a ty balkonovky-.na obrazcich vidite same růže ... celý příspěvek > |
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 29.1.2010 pro host 76.254 no ja vam radu, zkuste to take snad par seminek vam zbude a muzete to zkusit a posoudite vasi praci, jestli vam to vyslo nebo ne... A vite co, zkusime soutez kdo se chce zapojit do poctive souteze tak musime ve stejne datumy sazet a... celý příspěvek > |
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 29.1.2010 no ja mam seminka take s polska od ruznych firem a tak a oni to bali primo do obalu a ne jak tady ze v jednou sacku je druhy sacek a pak seminka.... v polskych obalech to rovnou nasypou podle oka nejsou tak lakomi... a nejlepe se nakupuje v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 29.1.2010 s temi okurkama mate pravdu, doma se to nevyplati, protoze naklady jsou na to vyssi... vy si koupite sklinky ktere jsou drahe a mate jich par a vyrobci na to maji mnozstevni slevy a tak, a ja treba nezavaruji ve velkem a proto clovek ma na to vyssi... celý příspěvek > |
 |