Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strupovitost 2010, 4.6.2010
Tak jsem dnes stříkal proti strupovitosti a padlí Baycorem a proti mšicím Reldanem.
Nemoc rajčat - poraďte, 4.6.2010
No to my jsme v HK trochu nad Labem i Orlicí.
Já mám Acrobat docela rád, je to takový univerzální hubič plísní, kromě padlí. Musí se ale použít co týden. Pro použití je limitující 21 OL.
Nebují septorióza?, před několika lety mně dost potrápila. Napadá mladé rostliny. Měl by pomoci Acrobat.
Co vaše réva?, 4.6.2010
Ač je veškerá síla keře orientována do jednoho až dvou výhonů /nové kmínky/, tak nerostou nic moc, jen asi 5 cm. Nevím, jestli je nevyhodím. HK.
Slimáci, 4.6.2010
Vloni jsem sypal Mesurol Schneckenkorn a letos zatím OK, ni slimáčka. HK
Strupovitost 2010, 2.6.2010
Našel jsem na internetu: Jsou to houby Strupatka jabloňová a Strupatka hrušňová. Ochraba proti nim je stejná, přípravky jsou z větší části totožné. Některé jsou povoleny jen do jabloní /Discus, Zato.../, třeba z důvodu toxicity pro hrušeň, nebo... celý příspěvek >
Mocovina do travy, 2.6.2010
Taky jsem kdysi hnojil močovinou. Musí se co nejrovnoměrněji rozhodit, aby tráva rostla pravidelně. Jinak v místech přehnojení roste jako divá, a to i několik let poté je to znát. Po zkušenostech trávník zásadně nehnojím, nezalévám, jen... celý příspěvek >
Postřik švestek, 1.6.2010
Ekol ve vegetaci...? A Reldan není systémový. Možná ale na střídačku s Mospilanem by to šlo.
Strupovitost 2010, 1.6.2010
Já provedu postřik koncem tohoto týdne a pak někdy kolem poloviny června spolu s obalečem podle lapáku a srs.cz. a konec. A pak na přelomu července a srpna jen proti obaleči podle lapáku a srs.cz.
Co vaše réva?, 1.6.2010
Ještě doplním Göcsei Zamatos je sice moštová odrůda, ale chuťově je moje favoritka, zrovna tak Picurka.
Co vaše réva?, 1.6.2010
V HK budou kvést tak za 10 dní. Některé odrůdy nemají ještě ani popata. Letos je to divné, asi se s některými rozloučím /Ametyst/. Naopak nové z Hornbachu /snad to jsou opravdu ony/ - Boskoops glorie a Vroege van der Laan /nebo tak nějak/ rostou jako... celý příspěvek >
Hnojiva na trávník s obsahem herbicidů a kompostování trávy, 1.6.2010
Nikdy jsem nepozoroval částečný účinek Bofixu. Tráva rostla dál jako z vody. Ani bych se nebál kompostovat postříkanou trávu. Kompost zraje 2 - 3 roky. Ochranná lhůta je pro zkrmování 3 - 4 týdny podle přípravku. Kam asi má většina zahrádkářů trávu... celý příspěvek >
Postřik švestek, 1.6.2010
Puklice ji mohou velmi oslabit. Postříkal bych ji Mospilanem 3 x za 10 dnů.
Je možné ještě zasít ředkvičky?, 28.5.2010
Je skoro pozdě, je dlouhý den a může /může???/ být sucho. Skusit to můžete, jde o nic.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika