|
Olej do motoru B S, 3.3.2010 V pohode tam ten olej davat muzete.HH je klasickej tabulkovej expet J.V |
 |
Bubnové sekačky, 2.3.2010 Muzou, na 100%.Delam to bezne a vse v pohode.Vibrace nastanou, jenom kdyz jeden urazite o kamen.J.V |
 |
|
 |
Stihl, 8.2.2010 Zdravim vsechny.Mam jedinou otazku, ma MS 310 nikasil?Diky vsem za odpovedi.J |
 |
Jak stary benzin?, 30.1.2010 Zdravim.Jak maximalne starou palivovou smes muzu pouzit?Diky za odpovedi.J |
 |
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 25.1.2010 Dobrý den,
mám problém s padajcími květy u paprik. Papriky pěstuji ve skleníku, hnojím je kristalonem plod-květ, skvašenýma slepičinama, přesto květy padají a vrcholy rostlin zhnědnou a zaschnou. Zeminu ve skleníku jsem vyměnila, provápnila... celý příspěvek > |
 |
Pistni krouzek, 22.1.2010 Dva krouzky jsou lepsi, uz jenom kvuli kompresi a tim padem delsi zivotnosti a vykonu motoru.Souhlasite p.J.S? |
 |
Problem s filtrem na mot. pile, 12.1.2010 pilu mam rok a je tam nylonovy a po vyfoukani je na 100% jako novy.Muj dotaz znel trochu jinak, proc ta 310 ho tak ucpava.I po mokrem dreve.Jo a retez taky naostreny. |
 |
Kompenzator, 11.1.2010 Co je to ten kompenzator a k cemu na mot.pile slouzi?Ma ho kazda pila?Podotykam, jsem laik. |
 |
Problem s filtrem na mot. pile, 9.1.2010 Prepnu packu na polohu studeny, aby nenapadal bordel do karburatoru.Vysroubuju filtr, rozpulim sroubovakem a vyfoukam kompresorem opacnym smerem nasavani vzduchu.Je to tak dobre??? |
 |
Problem s filtrem na mot. pile, 9.1.2010 Zdravim vsechny.Mam Stihl MS 310 a strasne casto se mi ucpava vz.filtr.Vysledek je, ze pila zacne mit nepravidelnej volnobeh a jeste navic pri prechodu na max.otacky se tak na pul vteriny zahlti.Podotykam, ze ho cistim i po dni rezani v lese, tak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nelze nastartovat motorovou pilu model 2115, 31.12.2009 A jakou ma motor kompresi? Josef |
 |
Motorový plotostřih FPHT 26CC, 12.8.2009 Prosim máte-li někdo zkušenosti s tímto plotostřihem, podělte se o ně nerad bych se napálil, děkuji Kajin |
 |
Problém s motorem Jikov 1453 Iskra, 22.7.2009 Já si nejsem jistý jestli mam stejný problem. Mě sekačka popojede dvacet metrů na plné otáčky a pak postupně spadnou otáčky až chcípne. Vyměnil jsem svíčku za ten stejný typ ale novou, podle mých možností jsem vyčistil karburátor, benzín mam čerstvě... celý příspěvek > |
 |
Seřízení karburátoru u terry, 9.7.2009 Nastavuji na své teře takto.Zatočím na doraz a pak povolím o 3/4 otačky+-podle reakce motoru buď trochu povolím nebo naopak.Funguje bezvadně Vilda. |
 |
Zahnívání dešťové vody v nádrži, 28.6.2009 Nádrž vymít nejde, protože má otvor pouze 20cm.Takže pouze chemicky. |
 |