Příspěvky uživatele - 111.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doba odbourání Bofixu, 8.7.2009
Nahlédněte do přibaleného letáku s návodem k použití
Vrtací a sekací kladivo, 7.7.2009
Brilantní nápad
Betonova koryta z poradu, 7.7.2009
Svého času jsem něco podobného zahlédl v televizi, používaly se k tomu plastové kyblíky od barev. Menší se obrátil dnem nahoru, z většího se uřízlo dno, pak se nasadil na ten menší a do vzniklé mezery se lil beton a házely staré hřebíky místo... celý příspěvek >
Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 6.7.2009
50 cm se mi zdá málo, to se dává na jižní Moravě, já jsem to dával v 420 m n. m. do hloubky 80 cm, nad trubku jsem dal 10 cm polystyrenu a i tak to v zimě před odjezdem pro jistotu ještě vypouštím. Nejlepší asi bude poptat se po okolí, jak to mají... celý příspěvek >
Obsluha dvoutaktového motoru u křovinořezu, 4.7.2009
Jen bych ještě dodal, že pro zahradní techniku se nehodí olej pro dvoutaktní motory M2T, který se prodává na každé pumpě a který se lije do Pionýrů, Trabanta, Warťase atp., ale je třeba použít o třídu vyšší olej, např. červený Castrol Garden 2T,... celý příspěvek >
Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 4.7.2009
Do 2 tisíc by se asi dala sehnat použitá Sigma Nautila.
Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 4.7.2009
Doporučuju pořídit ještě tlakovou nádobu (i jen malou na 24 - 30 l) a tlakoměr, spínač pak znovu seřídit podle tlakoměru na 2 bary zapínací, 3 bary vypínací tlak. Tato čerpadla mají velmi malý výkon a dovedu si snadno představit, že po zavření... celý příspěvek >
Levandule "Scent" z Lidlu, 1.7.2009 Obsahuje fotku
Koupil jsem v této samoobsluze několik silně vonících levandulí. Podle označení a vzhledu jde pravděpodobně o kultivar L. angustifolia "Blue Scent". Fotografie se bohužel příliš nepovedla. Budu rád za potvrzení nebo jiné určení... celý příspěvek >
Strupovitost?, 1.7.2009
Jak je osluněné místo, kde ten stromek roste? Já jsem letní průsvitné koupil s chalupou, bylo na nevhodném místě (celodenní stín, pramen pod ním a žádný pohyb vzduchu) a ani důsledné postřiky nebyly bohužel proti houbovým chorobám nic platné. Loni v... celý příspěvek >
Strupovitost?, 28.6.2009
Mohlo by to být od mšic?
Poznam podle nejakych indicii chudou smes?, 26.6.2009
L proti směru hodinových ručiček.
Rajčata - kdy postřik proti plísni, 26.6.2009
Proč na rajčata Kuprikol a ne např. Dithane? Jen se ptám, budu je letos stříkat poprvé.
Motorový křovinořez (do 5000,-), 26.6.2009
Pochopitelně nevím, co potřebujete sekat, ale u běžné zahrady se mi osvědčila víc kombinace sekačka + vyžínač. Sekat zahradu křovinořezem je zábava leda tak prvních 15 minut, sekačkou to jde od ruky výrazně rychleji.
Čínský křovinořez, 24.6.2009
Přesně vím, které plíšky myslíte, mám je na hlavě u vyžínače McCulloch taky. Uvažuju, že je do hlavy zalepím Chemoprenem. Ještě jsem se k tomu nedostal. Na karburátoru je u mě bez zastírání vyraženo "China"
Pražce v zahradě, 24.6.2009
Pražce, které jsem svého času likvidoval, byly dubové.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika